Bende yazmak istedimm:)
İki farklı hikaye anlatacağım biri kısa diğeri birazcık uzun
2.HİKAYE = UZUN OLMUŞ AMA MERAK EDİP OKUMAK İSTEYEN OLUR. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
Ağustos ayı geldi öss tercihlerinin sonuçlandığı ay. Heyecanla bilgisayar başına gidiyorum "acaba neresi,kyerleştim mi" derken Mersin üniversitesi MYO yerleşmişim. Çok sevindim. Eylül ayı bir akşam msj attım buna: hiç merak etmiyor arkadaşının nereyi kazandıgını dedim :) Tebrik ederim nereyi kazandın dedi. SEnin memleketin Mersin ünv. dedim... Okula başladım. Bununda acemiliği bitmiş jandarma olarak devame diyordu askerliğe ne ballısın lan dediim eşek şansı var düştün rahat yere. GErçekten de rahattı :) jandarma şoförleri rahat çünkü..
Ocak sonu ara tatildi... Evde telefonla pek görüşmem kimseyle, sevmiyorum çünkü. Evd oldugum için bununla da görüşemiyordum. Msj attı bir akşam: "Müsait olunca çğr at sesini özledim" ne olduysa bu msjla oldu, hoşuma gitti bir an duygularım kabarrdııı kalbimden birrşeyler yükseldi AHa yandık dedim aşık olmuşuumm
Aradı hemen hoşuna gitmiş ve şaşırdııı gülüyordu o da aşşııkkkk ama karışıktı beklediiiiiiiiiiiimmm allahtan çok bekletmedi
2007 1 Mart Perşembe saaat 1.54 şafak:154dü biz arkadaş olmaktan çıktk sevgili olmuştuukkk mutluyduuuummm
Çok mutlu da olduk, çok acı da çektik. Hızlı ve herşeyi içiçe yaşadık ilişkide. Tartışmalı, sorunlu illişkiydi kendini doğru ifade edemediği için hep tartışırdı öyle böyle derkeen devirdik günleri ayları seviyor ve aşıktık. Affedilmeyecek sorunlar değildi çünkü. Okuluma, evime gelirdi. Sürpriz yapmayı çok sverdi:) az çektirmedim ona, o da bana :))
detayı atlaa.... :)
Evet dediğini yaptı en yakın kız arkadaşımla nişanlandı. Çok canım yandı, çok ağladım, ben ne yaptımda bunları yaşıyorum dedim... Aradan 2 yıl geçmesine ragmen hala aklıma gelir çünkü çok sevmiştiimmm.. Pişman olur mu bilmiyorum dönsün istemiyorum ama o acıyı üzüntüyü pişmanlıgı çok yaşamasını istiyorum.
İlk hikaye de yaptıgım şaka başıma geldi.
O tertemiz kalpli insanı üzdüm, ama o ah bile etmemiştir eminim buna
Kasım ayında ona o acıyı yaşatıımm
ve 2 yıl sonra aynı acıyı kasım ayında ben yaşadım...
YAŞATAN MUTLAKA BİRGÜN O YAŞATTIĞINI YAŞIYOR
VE AYNI DUYGULARI TATMADIM 2 YILDIR... KİMSE YOK HAYATIMDA. BEKLİYORUM SABIRLA
İki farklı hikaye anlatacağım biri kısa diğeri birazcık uzun
2003'ten 2006 yılına kadar kimseyi istemedim hayatıma. Olmadı da çünkü sevemiyordum sahte geliyorlardı bana. 2006 haziran ayında biri ile tanıştım ilgisi, sürekli araması, yorgun dahi olsa hep benimmle konuşması hoşuma gitti. Temmuz ayında sevgili olduk ama sevemiyorduumm sevmeye çalışıyorum olmuyoordu. 2 defa ayrıldım ama o çok üzülüyordu dayanamıyordum böyle zorla )benim için zordu) 4 ay sürdü ilişki. Böyle olmaz derya, kendini üzmeye hakkın yok dedim. Ama benden onun soğuması lazımdı. Üniversiteye yeni başlamıştım o yıl. Bir gece aradı beni bu, okuldan erkek arkadaşa dedim sen aç telefonu ben sevgilisiyim falan de dedim. Çok üzülmüştür ama olmuyordu napim.. ve BİTTİ.
2.HİKAYE = UZUN OLMUŞ AMA MERAK EDİP OKUMAK İSTEYEN OLUR. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
2006 Mart ayında internet vasıtası ile biri ile tanışmıştım. Hergün, her gece msnde konuşuyorduk. Dershaneye gidiyordum öss sınavıda yaklaşıyordu muhabbeti iyi geliyorduu. Biz baya ısındık birbirimize. Arkadaşça çok sevdim onu. Sevgilisi vardı ondan bahsederdi. Ondan bundan konuşurduk işte. Hiç aşık olmayı düşünmedim, sevgili olmayıda. Hep arkadaşça sevdim. Onunla konuşmak iyi geliyordu. Bu arada o Mersin-de yaşıyor ben İstanbul'da
Mayıs ayı geldi bu askere gidecekti. Beni e-mail siz bırkma dedik birbirimize :) telefon numarasını verdi kaç ay sonra. Hiç istememiştim, şaşırdım =) bende verdim numaramı. Ve o askerdeydi. Onunla konuşmaya alışmıştım biraz boşluk oldu ama geçti sonuçta sevgilim değil, arkadaşımdı. Birkaç defa aradı malum askerde çok görüşemedik.
Mayıs ayı geldi bu askere gidecekti. Beni e-mail siz bırkma dedik birbirimize :) telefon numarasını verdi kaç ay sonra. Hiç istememiştim, şaşırdım =) bende verdim numaramı. Ve o askerdeydi. Onunla konuşmaya alışmıştım biraz boşluk oldu ama geçti sonuçta sevgilim değil, arkadaşımdı. Birkaç defa aradı malum askerde çok görüşemedik.
Ağustos ayı geldi öss tercihlerinin sonuçlandığı ay. Heyecanla bilgisayar başına gidiyorum "acaba neresi,kyerleştim mi" derken Mersin üniversitesi MYO yerleşmişim. Çok sevindim. Eylül ayı bir akşam msj attım buna: hiç merak etmiyor arkadaşının nereyi kazandıgını dedim :) Tebrik ederim nereyi kazandın dedi. SEnin memleketin Mersin ünv. dedim... Okula başladım. Bununda acemiliği bitmiş jandarma olarak devame diyordu askerliğe ne ballısın lan dediim eşek şansı var düştün rahat yere. GErçekten de rahattı :) jandarma şoförleri rahat çünkü..
Bu rahatlıkdan dolayı sürekli görüşüyorduk telefonda. Ama ne o sevgilisini anlatıyordu ne de ben bir sevgilim oldugunu söylemiştim. Gırgır, şamata geyik yaparak geçiyordu telefon konuşmaları. hergün konuşacak birşeyler bulurdukkk okulda olanlar, hocaalar ile muhabbetler vs vs neyse 2006 Aralık'ta izine gelecekti. Onu ilk defa görecektim. 1-2 fotoğrafını görmüştüm ama birebir görmek daha farklı ve ne o bana aşık ne de ben ona. Hiç birşey hissetmiyrdum ona karşı.. Ve büyük gün Aralık 27 perşembe görüştük. Ela bir göz, açık ten, 1.80 boyu, etli butlu :)) çok tatlıydııı izne gelmeden sevgiliiisinden ayrılmmıştı, üzülüyordu paylaşmıştı benimle bunu teselli ediyordum sonuçta arkadaşıyım ve buluuştugumuzda sevgilisinin fotografını gösterdi, beğenemedim yakışmıyorlarıı, bunun için mi üzülüyordun dedim yüzüne izin bitti askere gittii vs vs
Ocak sonu ara tatildi... Evde telefonla pek görüşmem kimseyle, sevmiyorum çünkü. Evd oldugum için bununla da görüşemiyordum. Msj attı bir akşam: "Müsait olunca çğr at sesini özledim" ne olduysa bu msjla oldu, hoşuma gitti bir an duygularım kabarrdııı kalbimden birrşeyler yükseldi AHa yandık dedim aşık olmuşuumm
Söylesem mi söylemesem mi çok gelgitler yaşadım. Ama oan belli etmedim bunu. Artık dayanamadım ve hayatımda hiç yapmam dediğim şeyi yaptım. Şubat ayı sonu msj atarak şunları yazdım
-seni sürekli düşünür oldum, sık görüşmemiz alışkanlık yaptı ve saana karşı birşeyler hissediyorum ama bu doğru deeğil seninle nette tanıştık ve sadece telefon üzerinden görüşüyoruz bu yüzden artık görüşmek istemiyorum dedim
-seni sürekli düşünür oldum, sık görüşmemiz alışkanlık yaptı ve saana karşı birşeyler hissediyorum ama bu doğru deeğil seninle nette tanıştık ve sadece telefon üzerinden görüşüyoruz bu yüzden artık görüşmek istemiyorum dedim
Aradı hemen hoşuna gitmiş ve şaşırdııı gülüyordu o da aşşııkkkk ama karışıktı beklediiiiiiiiiiiimmm allahtan çok bekletmedi
2007 1 Mart Perşembe saaat 1.54 şafak:154dü biz arkadaş olmaktan çıktk sevgili olmuştuukkk mutluyduuuummm
Aşkı iliklerime kadar hissettim, sevgi nedir gördüümm. Hiç tatmadıgım duyguları tatdım onunla. Askerliği bitti geldi... Aynı şehirdeydik biz.. O mersinli bende orayı kazanmıştım. Kader işte olacak ya birşekilde bağlıyor....
Çok mutlu da olduk, çok acı da çektik. Hızlı ve herşeyi içiçe yaşadık ilişkide. Tartışmalı, sorunlu illişkiydi kendini doğru ifade edemediği için hep tartışırdı öyle böyle derkeen devirdik günleri ayları seviyor ve aşıktık. Affedilmeyecek sorunlar değildi çünkü. Okuluma, evime gelirdi. Sürpriz yapmayı çok sverdi:) az çektirmedim ona, o da bana :))
detayı atlaa.... :)
2008 okulun son ayları...ayrılıp barışıyorrduk dengesizleşmişti ilişkiiii... MAyıs ayında ayrıldım bir daha hiç arayıp sormadık birbirimizii ta ki2008 Temmuz ayına kadar, tekrar barıştık.... Ağustosta tatile gittiiim adana-mersiin gezdim. Ailesi ile tanıştıım. O hep tanış diyordu ama bben istemiyordum çekiniyordum. Güzel geçmiştii Döndük tekrar İstanbula biz yine tartışmaya başladık 1 gün iyi 2 gün kavgalı :) 2008 Kasım 9 ayrıldık sondu bu dönüşü yoktuuuuuuu.... çokk aradım yalvardım ama hep yok dedi
Sonra en yakın kız arkadaşımla görmüşler. Ama işte acım yeni ya ben büyüttüüm de büyüüttüümm. Aradım sordum kızdım "sanane bu benim hayatım istediğimle çıkarrım" diye cvp verdi hep. Halbuki çıkmıyorlardı işte görmediğim için yanlış anlıyoruummm.... Tam alıştım istemiyorum onu derken 2009 Şubat ayı barışmak istedi seviyordum ama sırf bu arkadaşım olayları yüzünden barışmadım, zamanında düzgün açıklama yapmak yerine hep onayladı çıkıyorum diye.... Zaman zaman yine görüştük msn de o da seviyordu ama istemiyordu. Ne zaman kız arkadaşımla ilgili açıklama yapmasını istesem kızıyordu deli oluyordu. Birgün çığırdan çıktık o bana küfür ediyor ben ona hemde ne küfürlerr Görürsün sırf sana ve herkese inat oo kızla nişanlanacağım dediiii. Çok ahımı aldı
Sonra en yakın kız arkadaşımla görmüşler. Ama işte acım yeni ya ben büyüttüüm de büyüüttüümm. Aradım sordum kızdım "sanane bu benim hayatım istediğimle çıkarrım" diye cvp verdi hep. Halbuki çıkmıyorlardı işte görmediğim için yanlış anlıyoruummm.... Tam alıştım istemiyorum onu derken 2009 Şubat ayı barışmak istedi seviyordum ama sırf bu arkadaşım olayları yüzünden barışmadım, zamanında düzgün açıklama yapmak yerine hep onayladı çıkıyorum diye.... Zaman zaman yine görüştük msn de o da seviyordu ama istemiyordu. Ne zaman kız arkadaşımla ilgili açıklama yapmasını istesem kızıyordu deli oluyordu. Birgün çığırdan çıktık o bana küfür ediyor ben ona hemde ne küfürlerr Görürsün sırf sana ve herkese inat oo kızla nişanlanacağım dediiii. Çok ahımı aldı
Evet dediğini yaptı en yakın kız arkadaşımla nişanlandı. Çok canım yandı, çok ağladım, ben ne yaptımda bunları yaşıyorum dedim... Aradan 2 yıl geçmesine ragmen hala aklıma gelir çünkü çok sevmiştiimmm.. Pişman olur mu bilmiyorum dönsün istemiyorum ama o acıyı üzüntüyü pişmanlıgı çok yaşamasını istiyorum.
İlk hikaye de yaptıgım şaka başıma geldi.
O tertemiz kalpli insanı üzdüm, ama o ah bile etmemiştir eminim buna
Kasım ayında ona o acıyı yaşatıımm
ve 2 yıl sonra aynı acıyı kasım ayında ben yaşadım...
YAŞATAN MUTLAKA BİRGÜN O YAŞATTIĞINI YAŞIYOR
VE AYNI DUYGULARI TATMADIM 2 YILDIR... KİMSE YOK HAYATIMDA. BEKLİYORUM SABIRLA