- 26 Mayıs 2010
- 223
- 12
- 118
- Konu Sahibi journalist
-
üzülme kıyamam ben sana yaaaaaaaaaaaaaaa bak bulduk işteee ohh rahatladım benBu dertle yaşanmaz, böyle dert olmaz olsun..
Allah yardımcınız olsun , çok üzüldüm
Aa ben o kadini ciflik programindan hatirliyorum.. cola var mi cola? Ati tutamiyorum replikleri aklimdaBuldum, Yasemin Kozanoglu
Hehehe rica ederim, lüzumsuz seyleri hatirlamakta üstüme yokturohhh beeee :)))
süpersin, hafızana sağlık canımm :)
aslında son zamanlarda star tv de tanıtımları dönen big brother programını görünce aklıma geldi birden bire, bir kaç gündür ara ara aklıma geliyordu kafama takıldı işteaa evet yazınca hatırladım bende..
yalnız konu sahibi gece gece nerden takıldı aklına yasemin kozanoğlu yahu..
aynen cnm buldular vallaaa yaa ohh rahatladımDerdinize derman buldu arkadaslar.
Hahahahaha cok tatlisin canimaynen cnm buldular vallaaa yaa ohh rahatladım
estağfirullah cnmHehehe rica ederim, lüzumsuz seyleri hatirlamakta üstüme yoktur
öyleyimdir cnmmHahahahaha cok tatlisin canim
zaten bu kıza dair aklımda kalan tek sahne oydu, mini mouse die dalga gectiklerini filan anlatmıştı evetAaay bide sey demisti o programda, hic unutmam, "kulaklarimla dalga gecmeyiiiin, onlari bana Allah verdiiiii" diye cirpiyodu, fantastik bir kizdi
Yahu o simdi nerde?? Bilen varmi kayboldu bu kiz, bak simdi uyku tutmaz beni, aha banada bu dert oldu!zaten bu kıza dair aklımda kalan tek sahne oydu, mini mouse die dalga gectiklerini filan anlatmıştı evet
Bende konu acaciiiim simdi yasemin kozanoglu nerede? Bdv den sesleniyorum nerdesin yasemin?
Dön geri gel, sen gittiiiin, biz mahvolduk yaw!
Hahah süpersin valla, Müge Anli'ya cikmaktan kurtardin benihahha baktım ben merak bulaşıcı :))
albüm hazırlığı yapıyormuş
Yaa inanamiyorum dun gece yasemin kozanoglu ne alemde acaba diye kafama takilmisti evren eberjisi galiba.ohhh beeee :)))
süpersin, hafızana sağlık canımm :)
Melih akmerkez Hülyaya atladığında bitmiştş benim için:) Ben de Eraycıydım:) o değil de bi Tülün ile Caner vardı,Semra kaynana,sinem ata .ülkece ne büyük badireler atlatmışız yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?