• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adını hatırlayamadığım manken kafama takıldı, ohh dedirtecek biri var mı :)

''Çilekli Pasta'' tv filminde oynadı.

Feridun Düzağaç ''Depresyondayım'' klibinde oynadı deseydin ya

:D :D :D

aa evet yazınca hatırladım bende..
yalnız konu sahibi gece gece nerden takıldı aklına yasemin kozanoğlu yahu..
aslında son zamanlarda star tv de tanıtımları dönen big brother programını görünce aklıma geldi birden bire, bir kaç gündür ara ara aklıma geliyordu kafama takıldı işte

Aaay bide sey demisti o programda, hic unutmam, "kulaklarimla dalga gecmeyiiiin, onlari bana Allah verdiiiii" diyerek cirpiniyodu, fantastik bir kizdi :KK70:

Bende konu acaciiiim simdi yasemin kozanoglu nerede? Bdv den sesleniyorum nerdesin yasemin?
Dön geri gel. Sen gittiiiin, biz mahvolduk yaw!

Melih akmerkez Hülyaya atladığında bitmiştş benim için:) Ben de Eraycıydım:) o değil de bi Tülün ile Caner vardı,Semra kaynana,sinem ata .ülkece ne büyük badireler atlatmışız yaw:KK45:

Zamaninda hatta Okan Bayülgenin populer ettigi "semra kaynana dansi" vardi :KK70:

Dur bi YouTube'e bakayim

Tüh bulamadim ama ne zamanlardi yaaa, Ebru akel orda cahiller ile ograstigi cok belliydi. Hatta bir sahne hatirliyorum kiz güya erkek icin dans ediyor, güyaa seksi bir sekilde ama cok kötü duruyordu :KK48:

Harbiden ne badireler, ne badireler :KK45:

Back