Adını buz-Feriha koydum! :)

kesinlikle canım..kurgu işde anca bu kadar becerebiliyolar..çoğu şey gerçekle alakasız zaten.

ama insanları kandırıyorlar resmen. kapıcıları çok düşkün gösteriyolar. aslında onlar yaşıyor o kadar zebgin insan daha etiketini çıkarmadan veriyorlar baksana ferihaya :KK1::KK1: şaka bi yana hiçbi kapıcı böyle değil asla. bizim kapıcı bile ev yaptırdı iki aktlıda gitti apartmandan kızınıda özel ünide okuttu.

Kızlar yeşil kiraz diye bir kitap vardı gülten dayıoğlu'nun.o kitabın uyarlaması mı bu dizi??

ay feriha salataları nasıl doğruyor öyle:KK70:DDDDD
emire söylese de bitirse su isi cansu da catlasa patlasa
bu arada ferihanın ikizi cok tatlı ya ahh o kız onu kandıracak icim gidiyor:KK70:

bizim kapıcılarda öyle altlarında arabası var dükkanları var kadın bi laf söylediğimde bana posta koyuo vallahi

Bu akşam anladıkki kızlar kapıcılar iyi kazanıyo,kazanamayan tek kapıcı ferihagiller onlarda kafasını çalıştırsın nabalım :KK53:

yattım derse hiç şaşırmıcamm vallaaaaa sırf öyle bilsinler feriha emiri terk etsin die yalan söler bu kız şimdi yapmadığı şeyde deilll:KK6:

ay feriha salataları nasıl doğruyor öyle:KK70:DDDDD
emire söylese de bitirse su isi cansu da catlasa patlasa
bu arada ferihanın ikizi cok tatlı ya ahh o kız onu kandıracak icim gidiyor:KK70:

aynen aynen memet fena :KK70: feriha hayatında elinde salatalık yemiş mi ki doğramayı bilsin sosyete çatal bıçak mı tutar sofra dışında :KK70:

X