Adını buz-Feriha koydum! :)

ooo mehmetle kenar mahalle dilberi arasında halvet olacak galibaaaammm

meleğim sen çok yaşa emi...
harika bir topik ismi bu adını buz feriha koydum
tam buz donuk ifade duygu hissi yok nasıl oyuncu olmuş hayret
hayırlı olsun topiğin meleğim

sanem bıraksa artık şu sorunlu aileyi ya cansunun agzına bi tane yapıştırsa hatta giderken

sanem bıraksa artık şu sorunlu aileyi ya cansunun agzına bi tane yapıştırsa hatta giderken

aynen yahu taş olsa çatlar şu cansunun deliliklerinden ben şimdiye kadar etmiştim içine çakmıştım ağzına sonrada hoooppp avukatın yanında alırdım soluğu bakalım o gerzek adam deli kızına başka bakıcı bulabilcekmi hem sanem kayıkçıyla (zehranın deyimi ile ) daha çok yakışıo

Son düzenleme:
meleğim sen çok yaşa emi...
harika bir topik ismi bu adını buz feriha koydum
tam buz donuk ifade duygu hissi yok nasıl oyuncu olmuş hayret
hayırlı olsun topiğin meleğim

valla buz muz 20 yasındaymıs ama türkiye ve dünya yakısıklılarını götürüyo gencodada yağusuklu bi sevgilisi vardı donuk falan iyi kaptı işi.

kızlar sanemde yaşına göre çok hoş değilmi bayılıyorum emire daha çok yakışırdı yanii zaten emir gerçekte baya yaşlı bı kadınla birlikteymiş

ohh tımaranelikte oldu tam oldu artık zincir bağlasınlar bence şu cansuya

bu arada hazalı istiklalde gördüm bir kaç ay önce öyle iğrençti ki emolardan biri sandım başta eşim hazal kaya o deyince dikkatli baktım tanıdım saçları taramamış yataktan kalkmış gbi kısa düz topuk botları pantalonları içine sokmuş ceket salaş duruodu asmış bi uzun askılı çanta boynuna bir tipsizdiki görmeliydiniz

anaa kayıkçıya gitti sanem yaaaww ikisi tam uyumlu

ya varyaaa dizinin yarısından fazlasını kaçırdım heçç bişe anlamaddımmm,çoookk uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşımla görüşüyodum nette sanem tekneye gitti de bişe mi olduki öle yapdı kalkdığında ? cansuya ne oldu orayıda kaçırdım halvette oldu kesin hamile kalır,hatta illkti derrrr ay yazık memete garibim üzülür çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…