Adım atacağım zaman herşeyi mahveden kaynanam...

Bir çok insan tepki verince merak edip eski konularınıza bakayım dedim ama başlıklarıyla yetindim..Allah aşkına niye bu insanları bu kadar kafanızda sorun haline getiriyorsunuz yemeğe çağırmak bile sizin kafanızda dert haline gelmiş..Çağırırım yerler içerler giderler gözüyle bakın konu kapansın gitsin..Evet orta da sorunlu bir insan olabilir ama bunu problem haline getiren sizsiniz.Kafanizda o kadar çok büyütüyorsunuz ki ...Ne olacak boyle nereye kadar devam edecek bir iki uc bes on kavga gurultu saygi bitecek belki siddet baslayacak buseferde evliliginizde..Karsinizdaki de evliya değil bir vakit patlayacak bu sefer de siz ikiniz birbirinize düşmüş olacaksınız..Formülü bulun bir an önce ve bu kadar kafaniza takmayın artık

Konuyu 3-4 defa okudum ama hala neden agladiginizi anlamadim. Ne gerek var ki? Ortada bir sey yokken kendi kendinizi geriyorsunuz

Sen ne anlican saftirik ,kocaya boyle kıymet bildirilir
Bi gunden bi gune dedin mi kocana ahirette bulusuruz diye anca engineer engineer dolas ortalarda

Sen ne anlican saftirik ,kocaya boyle kıymet bildirilir
Bi gunden bi gune dedin mi kocana ahirette bulusuruz diye anca engineer engineer dolas ortalarda
Valla soylesem oyle kesin der ki "neyyy ahirette de mi sen? Yahu bari orda secenekler olaydi"

Ayol valla ben de ahirette ayni adama katlanamicam sanirim

Ortası yok mu bunun? Bir annesi ailesi için gelini ezdirenler, bir de gelin kapris yaptı diye annesine çemkirenler..

Yalnız suçsuz yere annesine bağırıp kalbini kuran evlat da hem salak, hem de büyük vebal altında. Siz de bunu yaptırdığınız için.

heee tabi kesin ahirette bulusursun kendini cok akilli saniyorsun ama iki gunden kocan bulur bi hatun soz yüzüklerini takarken gorursun ohhhh icimin yaglari eridi valla yuzunu hayal ettimde olsun sen de ahirette bulusmayi bekle belki gelir

Derdi olmayınca insan böyle konular açabiliyormuş, eşini sevmeyince de sudan sebeplerle boşanmayı kastedip ahirette buluşuruz diye acıtasyon yapabiliyormuş demek...

Evlilik kurmuşsunuz ama evcilik oynar gibi bir haliniz var. Her şeyi böyle büyütüyorsanız bir terapiste görünün zira hayat güllük gülistanlık dizi filmlerdeki gibi değil. Sizin bu anlattıklarınıza benzer olaylar bir arkadaşımın başına geldi. Evlendiği kız eşinin ailesini problem etti kendi görüşmedi evine gelecek yüz vermedi problemler yaşandı bir sürü. Gel zaman git zaman 2 yılın sonunda boşandılar. Sizin evliliğiniz nereye gider bilmiyorum ama sudan sebeplerle ayrılığı ağzınıza almayın derim...

Seyi merak ediyorum herkesin hayati gunluk gulistanlik mi saniyosunuz?
Ya da esinizle sorununuz olmasini kaynananizla olmasina tercih mi ederdiniz?
Kendi annenizle hic mi tartismiyorsunuz?
Esiniz sizin tarafinizda siz bir evsiniz kapatin kapinizi tikayin kulaklarinizi
Inanin dunya uzerinde kaynanasiyla sorunum yok diyenin bile ufak tefek puruzleri vardir
Biraz bosvermeyi ogrenin hayatta herseyi bu kadar kafaniza takarsaniz cok zor bir hayat sizi bekliyo demektir

Valla o anneye yazik adam karisi icin anasina bagiriyor vay be .. Allah serrinizden korusun . Not: "konularinizi biliyorum baya baya "

Dert yokkken hangi buluttan nem kapsam da dert edinsem diyen bir canı sıkılmış kişi gibi geldiniz. Yahu eften püften şeyler saçma sapan triplere girmissiniz fonda da müslüm baba var yani. Şımarıkca geldi hareketleriniz bana bomboş konuda eşi doldurup annesinin üstüne salmak nedir? Boş geçen vaktiniz çok sanırım bence bir uğraş bulun kendinize

Kayınvalideniz kapınızı çalıp evinize girmek istediği için bu kadar ağlama krizleri ve boşanalım demeler cidden çok fazla.

Resmen ağlayarak eşinizi annesine karşı kışkırtmışsınız, pasif agresif bir davranış biçiminiz var.

Önceki konularınızı okumuştum, biliyorum ama cidden sizin tepkileriniz abartılı ve yersiz.

KK da sizi hiç tanımayan kadınlar bile yanlış davranış sergilediğinizi dillendiriyorsa bir özeleştiri yapmanız gerekir.

İnsanın kendini hep haklı ve mağdur görmesi içgörüsünü kaybetmesine neden olur. Kendinizi, eşinizi, eşinizin ailesini mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz.

Siz de boşanırsanız ben de bir şey bilmiyorum. Güzel tezgah, güzel blöf, bunu yiyen saf bir adam.. Bakalım nereye kadar size sabredilecek. Sonra başınızı taşlara vurmayın ama

Ay ben çok korkarım böyle insanlardan ya. Neye ağladın acaba? Nasıl bir rol kesmek bu, seni seviyorum ama ahirette kavuşalım falan. Sen annesine karşı dolduruyorsun oda annesine çemkirip duruyor. Muhtemelen kavuşursunuz zaten, korkmayın.

Tüm samimiyetimle söylüyorum; inşallah canına tak etmiştir kayınvalidenizin. Bir daha görüşmezsiniz. Eşiniz gibi evlat olmaz zaten.

Allah eşinize, ailesine hatta tüm çevrenize sabır versin.Sizin gibi insanlar bulunduğu, girdiği her ortamın enerjisini sömürür.

Hayatınız gerçekten çok zor en ufak şeyi takip ,ağlayıp ortam geriyorsunuz. Yazık 3 günlük dünya,ahiret diyip durmuşsunuz peki siz hiç onları düşünüyor musunuz?

Yazdıklarınızdan anladığım o aile ve çevre sizi aralarına aldıkları için acayip pişman olacaklar buna Eşiniz de dahil !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…