Adım adım KPSS

incitanesi_

Hello Sweetie!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
355
101
Herkese iyi akşamlar dilerim arkadaşlar.

Uzun zamandır KPSS bölümünü takip ediyorum bu zorlu süreçte benim de bir çalışma sayfam olsun istedim. Ataması çok az olan hatta bazen hiç olmayan bir bölüm okudum. Ya kendi bölümümden ya da 4001'den atanmak istiyor ve hayatımı bir düzene sokmak istiyorum.

Ekim sonu gibi çalışmaya başladım ders çalışmaya.

Tarihte Kurtuluş Savaşı'nda Muharebeler Dönemini bitirdim bu akşam inşallah soru çözeceğim.

Coğrafyada da Nüfus Yerleşme ve Göç ünitesindeyim.oprafya tamamıyla bitince vatandaşlık'a geçeceğim 3 sözel dersi birden yürütmek verimimi düşürüyor. Çok da çabuk unutuyorum Vatandaşlık'ı.

Türkçeden çok sorunum yok ondan sadece soru çözüyorum. Pegem Türkçe soru bankam bitmek üzere.

Matematikten de ilk konulardan soru çözüyorum Tarih üniteleri bitince problemlere çalışıp soru çözmeye başlayacağım.

Birlikten kuvvet doğar inancıyla hep birlikte olalım bu zorlu 151 günde der ve tekrardan iyi akşamlar dilerim.

Hayırlı olsun topiğin canım :) benim bölümüm de sıkıntılı bi bölüm o yüzden senin gibi çok çalışmalıyım destek olmaya geldim :KK25:

Selamlar. Biraz once esimin gaziyla bu sene kpss ye girmeye karar verdim. Sans ki bu topik karsima cikti. Kpss.hakkinda hicbirsey bilmiyorum sadece genel kultur ve alan sinavlari oldugunu biliyorum. Onun haricinde kac puan almam gerek nereye nasil basvurucam fransizim. Bugun bismillah deyip arastirmalara baslicam.

Hep destek tam destek :KK66:

Hoş geldin canım teşekkür ederim :) :KK52:Kolaylıklar dilerim sana da, inşallah olur istediklerimiz. :KK36: Sen başladın mı çalışmalara?
İnşallah canım hoşbuldum :) Eylül'de başladım hızlıca bi ayda eğitimi bitirdim gk gy ekimde başladım yani. Genel olarak tüm konulara şöyle gelişigüzel baktım ayrıntıya inmem lazım şimdi :KK51:geometriye hiç başlamadım.

Selamlar. Biraz once esimin gaziyla bu sene kpss ye girmeye karar verdim. Sans ki bu topik karsima cikti. Kpss.hakkinda hicbirsey bilmiyorum sadece genel kultur ve alan sinavlari oldugunu biliyorum. Onun haricinde kac puan almam gerek nereye nasil basvurucam fransizim. Bugun bismillah deyip arastirmalara baslicam.

Hep destek tam destek :KK66:

Selamlar canım, hoş geldin sen de. Hangi bölümden mezunsun bazı bölümlerde alan sınavı yok. İnşallah istediğin yerlere gelirsin.

İnşallah canım hoşbuldum :) Eylül'de başladım hızlıca bi ayda eğitimi bitirdim gk gy ekimde başladım yani. Genel olarak tüm konulara şöyle gelişigüzel baktım ayrıntıya inmem lazım şimdi :KK51:geometriye hiç başlamadım.

Eğitimi baya hızlı bitirmişsin maşallah :) Ben de video izleyerek gidiyorum. Konu bitince soru çözüyorum. Vatandaşlık ve geometri hiç bakmadım ben de daha. :KK43:

Dün, tarihten 168, coğrafyadan 58 soru çözdüm.

Bugün de
Matematik, Oran Orantı: 50
Tarih, Kurtuluş Savaşı Muharebeler, 90
Coğrafya, 3 video izledim, nüfus konusundan 132 soru çözdüm.
Türkçe, Anlatım Bozuklukları,: 75 soru çözerek

günü 347 soru + 3 video ile bitirdim.

Selamlar canım, hoş geldin sen de. Hangi bölümden mezunsun bazı bölümlerde alan sınavı yok. İnşallah istediğin yerlere gelirsin.

Eğitimi baya hızlı bitirmişsin maşallah :) Ben de video izleyerek gidiyorum. Konu bitince soru çözüyorum. Vatandaşlık ve geometri hiç bakmadım ben de daha. :KK43:
Hukuk mezunuyum canim. Sanirim en az 80 filan almam gerek.

Hukuk mezunuyum canim. Sanirim en az 80 filan almam gerek.

80 ile zor canım

2 yıl fiili çalışma isteyen kadrolar dahi 80 üstü ile kapattı

Mardin Dargeçitte

büyükşehirler için 90+ herhangi bir yer için de 85+ gerekiyor gibi

bir de kpss dışında alanlar da olduğu kaçıncı olanın atanacağını tahmin de mümkün değil

mesela son atamalarda puanlar düşmüyor zira iki yıl boyunca başka yerde başlayamayan yüksek puanlılar son atamada yazıyorlar

4001 i düşünme çok zorlanabilirsin

bir de mesela mübaşirler filan 90 ile atanıyor bazı yerlere

80 ile zor canım

2 yıl fiili çalışma isteyen kadrolar dahi 80 üstü ile kapattı

Mardin Dargeçitte

büyükşehirler için 90+ herhangi bir yer için de 85+ gerekiyor gibi

bir de kpss dışında alanlar da olduğu kaçıncı olanın atanacağını tahmin de mümkün değil

mesela son atamalarda puanlar düşmüyor zira iki yıl boyunca başka yerde başlayamayan yüksek puanlılar son atamada yazıyorlar

4001 i düşünme çok zorlanabilirsin

bir de mesela mübaşirler filan 90 ile atanıyor bazı yerlere
Bilgilendirsigin icin tesekkur ederim canim. 90 almam imkansiz degil aslinda bebekle calismak cok zor olacak. Bakalim. Denemekte fayda var. 4001 ne oluyor bu arada. Kodlari filan hic bilmiyorum :KK43: daha arastirmaya bile baslayamadim

X