Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende iyi haberler alırsın inşallahİnşallah olumlu sonuç alırsın aşılamadan bende yeni oldum 4. Günüm bugün beklemedeyim.
Ondan öyle demiştir o zaman dr çünkü ben sadece çatlatma iğnesi vuruldum öyle bise demedi canım netten filan araştır zaten dr demiş dikkat et inşallah rabbim nasip ederEvet aşılama
Sağol canım amin hepimizin yüzü gülsün inşallah. Bazen çok rahatım bazen sanki saatler günler geçmiyor.Sende iyi haberler alırsın inşallah
Öyle oluyo bende iğneyi vurulduktan sonra test günü gelse diyodum zaman geçmiyordu sonra yaklaşınca stres oluyodumSağol canım amin hepimizin yüzü gülsün inşallah. Bazen çok rahatım bazen sanki saatler günler geçmiyor.
Hadi inşallah canım güzel haberler bekliyoruz bizede söylersinBenim ilk aşılama ihtimal yüksek doktor olumlu konustu bu konuda
Benimde ilk denemeydi. Güzel geçer inşallah. Stres yok sakin rahat olmak önemli.Benim ilk aşılama ihtimal yüksek doktor olumlu konustu bu konuda
Benin 2. Gün bu gün agrıların oldu muSende iyi haberler alırsın inşallah
Sende progestan kullandın mi aşılamadan sonra? Bana fitil olarak verdi.Öyle oluyo bende iğneyi vurulduktan sonra test günü gelse diyodum zaman geçmiyordu sonra yaklaşınca stres oluyodum
Ilk iki üç agrım filan olduBenin 2. Gün bu gün agrıların oldu mu
Aşılama olmadım canım catlatma iğnesi vuruldum sadeece ve oda olmadı işte yarın dr yanındayım bakalım ne diyecek ne tedavi yapacakSende progestan kullandın mi aşılamadan sonra? Bama fitil olarak verdi ve kullandığım gündem beri göğüs ağrım var.
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında ozamanAşılama olmadım canım catlatma iğnesi vuruldum sadeece ve oda olmadı işte yarın dr yanındayım bakalım ne diyecek ne tedavi yapacak
Sağol canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarAnladım canım hayırlısı olsun hakkında ozaman![]()