Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben vuruldum dr öyle bise demedi bana araştırdım öyle şeye rast gelmedim.Arkadaşlar aranızda çatmak ignesi kullanan var mı ve igneden önce duş alsam sıkıntı olur mu çünkü bana aşılama yapılacak???
Hayir bisey olmaz .rahatsizlik veren bi igne deil bende gecen olmuştum sıkıntı olmadiçok sıcak suyla duş alıyorum sıkıntı olmasın diye sordum
Ignelimi ilaclimiBanada pazartesi aşılama yapılcak
Hayirlisi olsun bende gecen ay yaptirdim bosa zaman kaybi gibi geliyo bana aşilamaYarın çatlatma ignesi vurucam akşam 10 da pazartesi 10 doktolar aşılama islemini yapıcaklar
Ne kadar oldu yaptıralı neleree diikkat ediyorsunYeni vuruldum bende test gününü bekliyorum canım haftaya inşallah
1 martta vuruldum. Dikkat edilecek bisey yok. Bana dr vurulduğum gün ilişki yok ama diğer olsun dedi. Lakin dün test yaptım olumsuz sonuç aldık üstüne hasta oldum. Dr'um dedi hasta olursan gel diye simdi yarın gidecemNe kadar oldu yaptıralı neleree diikkat ediyorsun
Bana öyle dedi ama sürekli yat istirahat et dedi agır iş yapma dedi1 martta vuruldum. Dikkat edilecek bisey yok. Bana dr vurulduğum gün ilişki yok ama diğer olsun dedi. Lakin dün test yaptım olumsuz sonuç aldık üstüne hasta oldum. Dr'um dedi hasta olursan gel diye simdi yarın gidecem
Bilemiyorum catlatma iğnesi vuruldum sen bide aşılama yaptın sanırm yorumlardan bildiğim kadar ondan olabilir canımBana öyle dedi ama sürekli yat istirahat et dedi agır iş yapma dedi