Adım adım diyet günlüğüm

aysee91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
6
2
32
Herkese merhaba. Kendi kendime defalarca denediğim ve hiçbirinde başarılı olamadığım diyet serüvenime tekrar başlıyorum. Burayı kendimi sorumlu hissetmek için açıyorum bu sefer hayalime kavuşacağım 💪🏻
29 yaşındayım ve 20 aylık bir oğlum var. Doğumla gelen kilolar bir türlü beni bırakmıyor. Öyle bir hale geldim ki dünyaları yesem de kendimi durduramıyorum hele tatlıları görünce gözüm dönüyor ama artık yeter! Yarından itibaren tekrar diyete başlıyorum ve inşallah hedefime ulaşmadan bırakmayacağım.

BAŞLANGIÇ (28.08.2021) : 86.6 kg
HEDEF: 60 kg

Herkese merhaba. Kendi kendime defalarca denediğim ve hiçbirinde başarılı olamadığım diyet serüvenime tekrar başlıyorum. Burayı kendimi sorumlu hissetmek için açıyorum bu sefer hayalime kavuşacağım 💪🏻
29 yaşındayım ve 20 aylık bir oğlum var. Doğumla gelen kilolar bir türlü beni bırakmıyor. Öyle bir hale geldim ki dünyaları yesem de kendimi durduramıyorum hele tatlıları görünce gözüm dönüyor ama artık yeter! Yarından itibaren tekrar diyete başlıyorum ve inşallah hedefime ulaşmadan bırakmayacağım.

Hadi rast gele. Bi kadın isterse yapamayacağı hiç bişey yok. Ben inanıyorum size bu kez olucak😉

Hadi hayırlı olsun yeni başlangıcın inşallah bu defa hedefine ulaşmadan bırakmazsın ben de hep böyleydim hedefe ulaşmadan bırakırdım diyeti sonra al ve al ver aralıklı orucu tavsiye ederim canım ben de son 5-6 kilomdayım yıllardır yapamadığımı yaptım sen de kendine güven yapacaksın🤩🤩

Hadi hayırlı olsun yeni başlangıcın inşallah bu defa hedefine ulaşmadan bırakmazsın ben de hep böyleydim hedefe ulaşmadan bırakırdım diyeti sonra al ve al ver aralıklı orucu tavsiye ederim canım ben de son 5-6 kilomdayım yıllardır yapamadığımı yaptım sen de kendine güven yapacaksın🤩🤩
Darısı başıma inşallah 😍 tebrik ederim sizi tam 16 saati dolduramasam da aralıklı oruca benzer uygulamayı istiyorum 🙂

1. gün özeti 🌺

Kahvaltı: 2 yk menemen, 1/2 haşlanmış yumurta (oğlumun artığı), 3 zeytin, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates, salatalık
Ara: 1 dilim kavun
Akşam: 4 yk ciğer sote, 3 yk pilav, 1 kase yoğurt

Sabah geç kahvaltı yapınca öğle yemeği yemedim. son ara öğünde de 1 şişe maden suyu veya ayran içmeyi düşünüyorum. Spor yapamadım 😔

2. günün özeti 🌿
Kahvaltı: omlet, 5 zeytin, 1 tk reçel, 1 tk kaymak, domates, salatalık, 2 dilim ekmek
Ara: 1 elma, birkaç dilim karpuz
Akşam: 3 lahmacun, 1 bardak ayran

17.30 itibariyle dükkanı kapattım bir şey yemek yok!

3. Günün özeti 🥀
Yediklerime hiç dikkat etmediğim bir gün oldu bugün 😢
Kahvaltı: 3 yk kavurma, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara: 5 tane erik
Akşam: 3 parça etli ekmek, salata
Bunların dışında 1 parça çikolata ve magnolia yedim çok pişmanım 😭

X