ADIM ADIM DEĞİŞİM

aspergillus

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
325
273
303
izmir
İKİ GÜNÜ AYNI OLAN İSRAFTADIR.

Hayatıma çeki-düzen vermeye çalıştığım şu günlerde alışkanlıklarmın takibi için yeni bir sayfa açıp, ilerlememi kaydetmek itiyorum. ilerlemem lazım diye söylenerek hayatımı geçirmektense karınca kadar bile olsa günlük ilerlemeliyim diye düşünüyorum

DÜN B-HCG DEĞERİM POZİTİF ÇIKTI. bİR HAFTADIR ADETİM GECİKMİŞTİ ASLINDA TAHMİN EDİYORDUM AMA YİNE DE ŞOKTAYIZ EŞİMLE, BÖYLE BİR ŞEY PLANLAMIYORDUK... ÇOCUK İÇİN PSİKOLOJİK SINIRIM 5 YAŞTI ZATEN UCUNDAN KURTARDI AMA BİLMİYORUM.. İLK ÇOCUĞUMU AİLE YARDIMSIZ KENDİ TIRNAKLARIMIZLA BÜYÜTTTÜK RESMEN, ALLAH'IM SEN YARDIM ET, BİZXİ UTANDIRMA, KİMSEYE MUHTAÇ ETME, GÜÇ KUVVET VER, EŞİMLE BİRBİRİMİZE OLAN SEVGİMİZİ VE ANLAYIŞIMZII ARTTIR SIKINTISIZCA ATLATALINM ŞU SÜRECİ..

bugün kese göründü ve zayıf da olsa fka alındı, yeni bir süreç başlıyor bizim için, hadi hayırlısı...

Bu aralar çok dağıldım, bugün yeni bir sayfayla bismillah..
tekrar planlar yapıp düzene girmeliyim. düzenim planlarım olmayınca hep sosyal medya ile geçiyor zamanım

Birden değişim mümkün değildir. Tamamen değişmeyi beklememek lazım. bir dönem bir alışkanlığa odaklanarak gitmek lazım..
Alışkanlık belirlerken; Yaptığın şey bütüne iyi geliyor mu? (oyun oynamak mesela). Bütüne hizmet etmeyen alışkanlığı fark et, terk et.
Sabaha şükürle başla-Şükür meditasyonu
Duygu günlüğü: o gün hissettiğin en güzel şeyi yaz. (kayıt altına alma alışkanlığın olsun)
Kaliteli bir hayat için kimlerle vakit geçirdiğinin farkında ol.
Bölmeden bir saat bir işe odaklan.
Sabahları bir saat kaybedersen, tüm günün onu aramakla geçer.

hep hedeflere odaklanıyoruz,
ilk okuldan beri bir hedefler yığınının içinde yarış atı gibi yetiştim maalesef, sürekli sınavlar geçti, okullar bitti, ee lise bitsin.. üniversite sınavını kazanayım.. üniversite sınavları geçsin.. iş bulayım..ee yok mu biri, evleneyim... çocuk yok mu?.. vs derken derken geçmiş ömrüm.
Dönüp bakıyorum da hedefi düşünerek geçirmişim yol boyumu, ama düşünüyorum da asıl önemli olan hedeften ziyade hedefe giden yolun da tadını çıkarmak, dolu dolu geçirerek hedefe doğru yol almak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…