- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.201
Tutumlulukmu bilmiyorum ama benim yasam tarzim buNedenki canim cok mu tutumlusun bize biraz tüyo ver
Bende sarimsakli sampuan kullaniyorum bu araBen sarımsak şampuanı kullanıyorum. Aktardan alıyorum.
İçinde paraben olan tüm şampuanlar saça zarar veriyor
Evt evin ekonomisi bende annem feci bizde kimse tutamiyor ehehehBoşver takma oyle diyenleri :) ekonomi gittikçe kotuye gidiyo...
Krizin lafını kimse etmek istemiyor, çünkü bunun lafını etmek bile ekonomiye darbe vuruyor. Kriz var dense, kimse para harcamaz, evinden çıkmaz. Bu ülke çok yokluk çekmiş. Bu durumda ne olur mağazalar dükkanlar kapanmaya başlar. İsmi konulmasa da zor bir durum var. İnşaallah bir çıkış yolunu bulur devlet büyüklerimiz. Hani şöyle olmalı böyle olmalı diye yorum yapabilecek kapasitem ve bilgim Yok. Sadece geleceğe karşı ümitsizlik duygularıma karşı dua ediyorumCumhurbaşkanı 2008deki dünya ekonomik krizinde teğet geçecek demişti... o zaman ülke olarak şartlar farklıydı. Yine teğet geçer diye Bi lafı geçti.. Ama ben oyle düşünmüyorum artık çünkü felaket kapıda gibi
Bodrum kart oturmanın zararları... Güneş gormuyo... Güneş görmeyince bitkiler malum... Sırf bu durum için dubleks daire alma planım var. Üst katın balkonunu full saksı içinde bişeyler filan yetiştiricemKizlar yumurta hasladiginiz suyu da bitkilerinize dökün benim saksida soganlarim var yumurtanin kabuklarini da ezip icine atiyoruz belki bin kez söyledim söylemeden duramiyorum ya
Çiçekçilerde saksılara multivitamin kullanıyormuş diye duymuştum yapanlar varKizlar yumurta hasladiginiz suyu da bitkilerinize dökün benim saksida soganlarim var yumurtanin kabuklarini da ezip icine atiyoruz belki bin kez söyledim söylemeden duramiyorum ya
Bu daha iyiymiş daha işlevselBende mutfaktaki saksilara nane sogan dikerim,hosa gider.
Krizin lafını kimse etmek istemiyor, çünkü bunun lafını etmek bile ekonomiye darbe vuruyor. Kriz var dense, kimse para harcamaz, evinden çıkmaz. Bu ülke çok yokluk çekmiş. Bu durumda ne olur mağazalar dükkanlar kapanmaya başlar. İsmi konulmasa da zor bir durum var. İnşaallah bir çıkış yolunu bulur devlet büyüklerimiz. Hani şöyle olmalı böyle olmalı diye yorum yapabilecek kapasitem ve bilgim Yok. Sadece geleceğe karşı ümitsizlik duygularıma karşı dua ediyorum
İnşaallah bu kadarla kalır. İşsizlik falan artmaz. Hani fetöcüler devletten temizlenince Yen'i alımlarda olmuyor.
2017 de ben aksi bir durum olmadıkça, ilk 6 ay ev eşyası almayı planlamıyorum. Bazı şeylere ihtiyaç var lakin acil değil. Altın düşer düşmez ata lirası borcumun bir tanesini almayı düşünüyorum. 15 Nisa'nda karttaki borcum ödenmiş olacak, o tarihten sonrA sarkacak şekilde borç yapmayacağım en fazla 3 aylık yani.
Mayıs Haziran'da da 2. Ata lirası borcu alırım rabbim nasip ederse
Kıza gelecek kış için biraz kıyafet aldım. Oğlan için gelecek kışa hazırlık olarak mont eşofman altı vs aldım, kazak ve pantolona ihtiyaç var. Onları tamamlarım
Kendim içinse nette her şeyi beğeniyorum. Mağazada geziyorum kendime beğenemiyorum. Beğendiğim kışlık ürünleri de indirimde olduğundan alacağım. Gelecek kışa masraf olmasın diye.
doğalgazı tüm evi aynı anda yaktım. Bakalım Ne gelecek. Geçmiş yıllarda mutfak vs kapalı olurdu. Ama hiç üşümedik yani dışarının durumu evi etkilemedi. İnşşaallah makul bir şey olur o da.
Annemin ciceklerinin kenarlarinada dikiyorum bizimkiler guluyor, saksilar buyuk bise deyil aslindaBu daha iyiymiş daha işlevsel
Ben çiçek sevmiyorum.
Sadece saksılara değil. Kesilmiş çiçeklere de bunu uyguluyorlar. Bitki vitaminleri var fiyatları çok uygun. Biraz vitamin ve bir kaç damla çamaşır suyu ekleniyor. Çamaşır suyu bakterileri yok ediyor ve çiçek daha uzun ömürlü oluyor.Çiçekçilerde saksılara multivitamin kullanıyormuş diye duymuştum yapanlar var
Hani gebelere verilenlerden. Elevit decavit gibi
Benim altin alisim alim satim icin deyil tasarruf icindi :) evde cimri ilan edilcem yakinda
Sampuan demisken hangi sampuani aliyorsunuz ben haci sakire basladim onceden defne sabunuyla yikiyordum sacimi sabun kazik gibi yapti ama.
Ya neden cumlelerim hep devrik oluyor
Kusura bakmayin kizlar ya.
Tutumlulukmu bilmiyorum ama benim yasam tarzim bu
Israfi sevmiyorum acicasi,bulasikta durulama sulariyla cicekleri sularim,bizim ev bahceli agaclari bile onla sularim yani,bulasik makinesini misafir yoksa iki gune bir yada gunluk bir kere yikatirim,tencereleri elimde yikarim ondan cabuk dolmaz makine,evde perde yerine jaluzi kullaniyorum ciddi bir su tasarrufu ,boyle ufak seyler aklima gelen seyler suan
Aynen canim simdi ben hakimlik sinavini kazansam mülakatlar ekime kadar sürer diyorlar nerdeyse 1 yıl.Krizi fediğin gibi yansıymamaya çalışıyolar. Devlet büyükleri ellerinden geleni yapıyorlar yapmaya da devam ediyorlar.
Yeni alımları biraz zor yaparlar çunku yeni alınacak kişilerinde geçmişleri araştırılır yani işe alınma süreçleri uzar. Yani bilmiyorum. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin. Hayırsızda bile hayırlıya çevirerek versin.
Aynen bizde de sadece beyaz esya var baska yeni esyamiz yok hep ögrencilik esyalarimizKrizin lafını kimse etmek istemiyor, çünkü bunun lafını etmek bile ekonomiye darbe vuruyor. Kriz var dense, kimse para harcamaz, evinden çıkmaz. Bu ülke çok yokluk çekmiş. Bu durumda ne olur mağazalar dükkanlar kapanmaya başlar. İsmi konulmasa da zor bir durum var. İnşaallah bir çıkış yolunu bulur devlet büyüklerimiz. Hani şöyle olmalı böyle olmalı diye yorum yapabilecek kapasitem ve bilgim Yok. Sadece geleceğe karşı ümitsizlik duygularıma karşı dua ediyorum
İnşaallah bu kadarla kalır. İşsizlik falan artmaz. Hani fetöcüler devletten temizlenince Yen'i alımlarda olmuyor.
2017 de ben aksi bir durum olmadıkça, ilk 6 ay ev eşyası almayı planlamıyorum. Bazı şeylere ihtiyaç var lakin acil değil. Altın düşer düşmez ata lirası borcumun bir tanesini almayı düşünüyorum. 15 Nisa'nda karttaki borcum ödenmiş olacak, o tarihten sonrA sarkacak şekilde borç yapmayacağım en fazla 3 aylık yani.
Mayıs Haziran'da da 2. Ata lirası borcu alırım rabbim nasip ederse
Kıza gelecek kış için biraz kıyafet aldım. Oğlan için gelecek kışa hazırlık olarak mont eşofman altı vs aldım, kazak ve pantolona ihtiyaç var. Onları tamamlarım
Kendim içinse nette her şeyi beğeniyorum. Mağazada geziyorum kendime beğenemiyorum. Beğendiğim kışlık ürünleri de indirimde olduğundan alacağım. Gelecek kışa masraf olmasın diye.
doğalgazı tüm evi aynı anda yaktım. Bakalım Ne gelecek. Geçmiş yıllarda mutfak vs kapalı olurdu. Ama hiç üşümedik yani dışarının durumu evi etkilemedi. İnşşaallah makul bir şey olur o da.
Pinar dubleks ev de söyle oluyor bahceden toz toprak böcek geliyor hele benim gibi böcek tutkunuysan degme keyfineBodrum kart oturmanın zararları... Güneş gormuyo... Güneş görmeyince bitkiler malum... Sırf bu durum için dubleks daire alma planım var. Üst katın balkonunu full saksı içinde bişeyler filan yetiştiricem
Pinar dubleks ev de söyle oluyor bahceden toz toprak böcek geliyor hele benim gibi böcek tutkunuysan degme keyfine
Bahceyle ilgilenebileceksen olur ama biz ilgilenemedik bahceye agac dikersin nane biber semiz otu ekersin
Ust katta 3 odam var mesela bir sey lazim olunca ust kata cikmak eziyet oluyor.
Tek iyi yani ses seda komsu gürültüsü yok onun disinda her sey bana zor geldi.