adım adım birikim

Bugün temizlik yaptim esim de yardim etti camlari sildi cam silmekten nefret ediyorumm
Soğanlarimiz vardi onlari doğrayip buzluga attik
Her zamanki gibi market gezdik
Ojelerimi buzdolabina koydum
Buzlukta tuzlu yogurdum vardi onu cikarip buzdolabina koydum sabah yeriz.
Herkese iyi geceler kizlar yarin daha güzel bir güne uyanalim insallah

Dolu bir gun olmus,iyi geceler

Merhaba hanımlar bende 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok bende birikim yapanlardanim düğün zamanı takılan altınlarımin bi kısmını ev almak için kullanmayi dusunuyoruz insallah yakın zamanda bi ev sahibi olabilirim:) geri kalan kısmı duracak onun üzerine yine birikim için bi kuyumcuya anlaştım mesela bi tane bilezik alıyorum her ay elime geçeni verip ödemesini yapıcam sonra tekrar alıcam bu şekilde birikim daha kolay geliyor bana

Hoşgeldin canım. :)

Merhaba.. üstüne kredi mı çekeceksin iz, yererli olacak mı birikiminiz. İnş hayırlısıyla bir eviniz olur

Cok basarili bir baslangic olmus ,allah kolaylik versin,bu arada hos geldiniz :)

Merhaba.. üstüne kredi mı çekeceksin iz, yererli olacak mı birikiminiz. İnş hayırlısıyla bir eviniz olur
100 bin TL düğünden ve benim mehirimin kısmı üstünü de kayinpederim tamamlicak inşallah bi ev beğendim insaat halinde eğer anlaşırlarsa yaza evimdeyim inşallah:) Allah kirada oturan herkese ev nasip etsin bu devirde kirada oturmak zor

Borçsuz ev alacak olmanız ne güzel. Ağız tadıyla oturmak nasip olur inşallah

Cok basarili bir baslangic olmus ,allah kolaylik versin,bu arada hos geldiniz :)
Teşekkür ederim hoş buldum:) evet güzel oldu 2 bilezik aldım ilk aldığımda her ay 1000 tl oduyordum ama kış geldi malum kira fatura derken 500 tl ye düştü ödeme imkanım ama cok sukur :)

Şimdiden birikim yapmaya baslamissiniz tedavi de hayırlısıyla sonuç verir inşallah

Şimdiden birikim yapmaya baslamissiniz tedavi de hayırlısıyla sonuç verir inşallah
Geçim gerçekten zorlaştı mecburen ileriyi düşünmek zorundayız bende tam bir alışveriş hastasıyım ama ilerimi de düşünmek zorundayım yoksa ne kiyafetin ne de bi başka şeyin doğumuna ulaşamıyorum malesef ama bi yere borcum olunca elim başka bişey almaya gitmiyor teşekkür ederim hayirlisyla inşallah

Çalışıyor musun

Günaydın Hanımlar,
Bu ay sonu kendi evimize taşınacağız nasipse. Şu anki evimden sadece salonu ve kızımın odasını götürüyorum. Cumartesi günü fiyat vermesi için bir taşıma firmasını çağırdık. 2 oda bir de mutfağa 1500 TL dedi Bu firma ile 4 sene önce bütün evi 800 TL'ye taşımıştık, onlar toplamıştı ve çok memnun kalmıştım. Ancak başka firmalardan da fiyat almaya karar verdik.
Bir de inşaat yeni bittiği için, inşaat pisliğini firma temizlesin diye düşünüyorum. Onlar da 450 TL dedi. 3 Kişi makinaları ile gelip, dolap içleri dahil temizliyorlarmış. Bu fiyatlar makul mü sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…