- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.101
Dolu bir gun olmus,iyi gecelerBugün temizlik yaptim esim de yardim etti camlari sildi cam silmekten nefret ediyorumm
Soğanlarimiz vardi onlari doğrayip buzluga attik
Her zamanki gibi market gezdik
Ojelerimi buzdolabina koydum
Buzlukta tuzlu yogurdum vardi onu cikarip buzdolabina koydum sabah yeriz.
Herkese iyi geceler kizlar yarin daha güzel bir güne uyanalim insallah
Hoşgeldin canım. :)Merhaba hanımlar bende 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok bende birikim yapanlardanim düğün zamanı takılan altınlarımin bi kısmını ev almak için kullanmayi dusunuyoruz insallah yakın zamanda bi ev sahibi olabilirim:) geri kalan kısmı duracak onun üzerine yine birikim için bi kuyumcuya anlaştım mesela bi tane bilezik alıyorum her ay elime geçeni verip ödemesini yapıcam sonra tekrar alıcam bu şekilde birikim daha kolay geliyor bana
Merhaba.. üstüne kredi mı çekeceksin iz, yererli olacak mı birikiminiz. İnş hayırlısıyla bir eviniz olurMerhaba hanımlar bende 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok bende birikim yapanlardanim düğün zamanı takılan altınlarımin bi kısmını ev almak için kullanmayi dusunuyoruz insallah yakın zamanda bi ev sahibi olabilirim:) geri kalan kısmı duracak onun üzerine yine birikim için bi kuyumcuya anlaştım mesela bi tane bilezik alıyorum her ay elime geçeni verip ödemesini yapıcam sonra tekrar alıcam bu şekilde birikim daha kolay geliyor bana
Hos buldum teşekkür ederim:)Hoşgeldin canım. :)
Cok basarili bir baslangic olmus ,allah kolaylik versin,bu arada hos geldiniz :)Merhaba hanımlar bende 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok bende birikim yapanlardanim düğün zamanı takılan altınlarımin bi kısmını ev almak için kullanmayi dusunuyoruz insallah yakın zamanda bi ev sahibi olabilirim:) geri kalan kısmı duracak onun üzerine yine birikim için bi kuyumcuya anlaştım mesela bi tane bilezik alıyorum her ay elime geçeni verip ödemesini yapıcam sonra tekrar alıcam bu şekilde birikim daha kolay geliyor bana
100 bin TL düğünden ve benim mehirimin kısmı üstünü de kayinpederim tamamlicak inşallah bi ev beğendim insaat halinde eğer anlaşırlarsa yaza evimdeyim inşallah:) Allah kirada oturan herkese ev nasip etsin bu devirde kirada oturmak zorMerhaba.. üstüne kredi mı çekeceksin iz, yererli olacak mı birikiminiz. İnş hayırlısıyla bir eviniz olur
Borçsuz ev alacak olmanız ne güzel. Ağız tadıyla oturmak nasip olur inşallah100 bin TL düğünden ve benim mehirimin kısmı üstünü de kayinpederim tamamlicak inşallah bi ev beğendim insaat halinde eğer anlaşırlarsa yaza evimdeyim inşallah:) Allah kirada oturan herkese ev nasip etsin bu devirde kirada oturmak zor
Teşekkür ederim hoş buldum:) evet güzel oldu 2 bilezik aldım ilk aldığımda her ay 1000 tl oduyordum ama kış geldi malum kira fatura derken 500 tl ye düştü ödeme imkanım ama cok sukur :)Cok basarili bir baslangic olmus ,allah kolaylik versin,bu arada hos geldiniz :)
İnşallah hayırlısıyla olur bakalım eğer olrsa çocuk için tedaviye baslicaz bi şekilde bu borcun altına giricez ama evimiz olursa kafamız daha rahat olucak tabii insallah darısı bütün kirada oturan lara...Borçsuz ev alacak olmanız ne güzel. Ağız tadıyla oturmak nasip olur inşallah
Şimdiden birikim yapmaya baslamissiniz tedavi de hayırlısıyla sonuç verir inşallahİnşallah hayırlısıyla olur bakalım eğer olrsa çocuk için tedaviye baslicaz bi şekilde bu borcun altına giricez ama evimiz olursa kafamız daha rahat olucak tabii insallah darısı bütün kirada oturan lara...
Geçim gerçekten zorlaştı mecburen ileriyi düşünmek zorundayız bende tam bir alışveriş hastasıyım ama ilerimi de düşünmek zorundayım yoksa ne kiyafetin ne de bi başka şeyin doğumuna ulaşamıyorum malesef ama bi yere borcum olunca elim başka bişey almaya gitmiyor teşekkür ederim hayirlisyla inşallahŞimdiden birikim yapmaya baslamissiniz tedavi de hayırlısıyla sonuç verir inşallah
Çalışıyor musunGeçim gerçekten zorlaştı mecburen ileriyi düşünmek zorundayız bende tam bir alışveriş hastasıyım ama ilerimi de düşünmek zorundayım yoksa ne kiyafetin ne de bi başka şeyin doğumuna ulaşamıyorum malesef ama bi yere borcum olunca elim başka bişey almaya gitmiyor teşekkür ederim hayirlisyla inşallah
Hayır malesef çalışmıyorum çocuk gelişimi mezunuyum fakat ev hanimiyim sadece eşim çalışıyorÇalışıyor musun
O zaman tasarruf konusunda size daha fazla yük düşüyor.Hayır malesef çalışmıyorum çocuk gelişimi mezunuyum fakat ev hanimiyim sadece eşim çalışıyor
evet guzelim malesef:)) bi evimiz olsaydı hayirlisyla çok daha rahat olucaz cnku ay sonu ne zaman geliyor hiç anlamıyoruz:/O zaman tasarruf konusunda size daha fazla yük düşüyor.