- 4 Ocak 2017
- 190
- 305
- 39
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.081
Tabi canim hosgeldin kendini tanit bizeBende birikim yapmaya calisiyorum ama hemen harcıyorum buraya yazarak buna dur demek istiyorum benide alır mısınız aranıza
Valla pinar iki gune sinav sonuclari aciklanirEvet dürttüm ne olmuş. Mahkemeye mi vercen
Hoşgeldin canım. :)Bende birikim yapmaya calisiyorum ama hemen harcıyorum buraya yazarak buna dur demek istiyorum benide alır mısınız aranıza
Değişik bişey bulursan kesin paylaş :)Valla pinar iki gune sinav sonuclari aciklanir
Hakimi dürtüklemenin cezasi 10 seneden basliyor kiz ona göre
Bu arada birikim topiklerini okumaya devam ediyorum hepsini bir deftere yazacam sonra burda da paylasirim.
Sinavlar bitti ya yazacak bir seyler ariyorum halim icleracisi.
Hoşgeldin canım. :)
Valla pinar iki gune sinav sonuclari aciklanir
Hakimi dürtüklemenin cezasi 10 seneden basliyor kiz ona göre
Bu arada birikim topiklerini okumaya devam ediyorum hepsini bir deftere yazacam sonra burda da paylasirim.
Sinavlar bitti ya yazacak bir seyler ariyorum halim icleracisi.
DeğişikmişBu çok hoşuma gitti yazmazsam catlarim
Kizlar biz menemeni fazla yapinca yiyemiyoruz sonradan
Artan menemeni börek içine dönüstürmeyi söylemişler çok mantıkli geldi bana
Ne oldu canim nereye gidiyorsun hayirdirHasatvakti bir hafta boyunca fazla giremeyeceğim. Girdiğim anlarda yazar çıkarım. Buralar sana emanet :)
Bi yere gittiğim yok canım. Haftasonu açıkoğretim sınavları var. Onlara çalışıcam :)Ne oldu canim nereye gidiyorsun hayirdir
Tamam canim kolay gelsin :))Bi yere gittiğim yok canım. Haftasonu açıkoğretim sınavları var. Onlara çalışıcam :)
Tarih canım :)Allah yardimcin olsun ,hangi bolum ?
Sağol canım :)Tamam canim kolay gelsin :))
Gozume en zor gelen bolumlerden biri,kolay gelsin canimTarih canım :)
Teşekkür ederim canım :)@pınarzengin34 sınavlarında başarılar diliyorum