adım adım birikim

Pinar a101e kitap da mi geliyor
Aktuel urunlerle mi geliyor yoksa rasgele mi
Daha neler duyacam acaba
Ohooo... Kitaplsrımın bir kısmını oyle düzmüştüm... Gerçi hepsini dağıttım ama. Şuan uzun bir aradan beri gelmiyor kitap. Evet aktuellerle geliyo. Takip etmen lazım. Hakmara da oyle aktuellerle geliyo

Ohooo... Kitaplsrımın bir kısmını oyle düzmüştüm... Gerçi hepsini dağıttım ama. Şuan uzun bir aradan beri gelmiyor kitap. Evet aktuellerle geliyo. Takip etmen lazım. Hakmara da oyle aktuellerle geliyo
Ankarada hakmar yok galiba
Fiyatlari ne oluyor peki pinar hatirliyor musun

hayrettin karamanın işi var desene öbür dünyada

Kaç kere para biriktirdim birinde 600 birikti bir kaç altin ve ceyrek le üstüne bu parayı koyup bilezik aldık birinde 500 biriktirdim gidip çeyiz eşyası almak zorunda kaldım 400 biriktirdim anneme 200 tl sini verdim (geçim şartlarımizdabdolayi 100 tl kömür 100 tlside yine benim çeyiz e gittu ama aylık alır almaz 100 tl geri verdi )
Suan ise galiba 250 tl param var biriktirdikce mutlaka birşey çıkıyor almak zorunda kalıyorum hemen harcamaya gidiyor

Evlilik arefesindesin anladığım kadarıyla... Olsun canım o çeyizlerde bir birikim... Yapabildiğin kadar oluyo işte. :) borçla yspmandan iyidir

Canim once birikimini ayir kalani ile ceyiz acelesi yok nasilsa
Benim evlendigimde ceyizim yoktu halen yok
Eski tencere tavalarimizi kullaniyoruz
Gidene kadar kullanicam sonra marka alicam
Sadece beyaz esyalarimiz yeni onun disindakiler ogrencilik esyalarimiz.
Bereketli olsun birikimin insallah.

Amin canım çok teşekkürler inşallah düğünüme hayırlısıyla inşallah 1 ay kaldı o yuzden koşuşturma icerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…