- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
aydın doğanın müritlerinin bi oyunu diolar..Gereken karı kaptılar..Çok büyük oyunlar dönüyor piyasa üzerinde bizim aklımızın ermeyeceği..Umarım kısa zamanda toparlar..ülke için iyiye işaret değil..Bugün doğan holdinge bişey yapmaya gitmişlerdi... Yapılan işlemi unuttum bak... Onun etkisi olabilir belki bugün
ben ederim sana canım..tl de beklemedeyim bendeKızlar altın düşünce bu ablanıza haber edin :)
Zaten olan hep vatandaşa oluyor...Allah sonumuzu hayır etsin...Türk lirası iyice değer kaybetti...aydın doğanın müritlerinin bi oyunu diolar..Gereken karı kaptılar..Çok büyük oyunlar dönüyor piyasa üzerinde bizim aklımızın ermeyeceği..Umarım kısa zamanda toparlar..ülke için iyiye işaret değil..
KesinlikleZaten olan hep vatandaşa oluyor...Allah sonumuzu hayır etsin...Türk lirası iyice değer kaybetti...
biz eşimin işyerine çiftlik ürünleri getiren birinden alıyoruz.. Önceden Sütaş alıyordumKizlar kaşar peyniri nerden aliyorsunuz
Kizlar kaşar peyniri nerden aliyorsunuz
ben ederim sana canım..tl de beklemedeyim bende
tabiki ederimBana da haber verir misiniz
tabiki ederim
Bereketli olsun canim hepsini mi sattinGramlarimla vedalaştım kızlar. . 251 TL kar yaptım 100 tlsini kocam istedi . 151 TL si zulaya
Kaç bin liralık altın sattin?Gramlarimla vedalaştım kızlar. . 251 TL kar yaptım 100 tlsini kocam istedi . 151 TL si zulaya
Bereketli olsun canim hepsini mi sattin
4 bin liralık almıştım 4251 TL ye sattımKaç bin liralık altın sattin?