-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Eşime soyledim benim arkadas cok zarar etti sürekli takip etmek gerekiyormuş ama sen bilirsin dedi bende şimdilik erteledim bu fikri..Canım Kuveyt turkte hesap açabilirsin hem hesap işletim ücreti derdin olmaz hem ufaktan ufaktan bişeyler alırsın. :)
Bereketli olsun canım. Bende düşüş bekliyorum. Bu arada bi yorum okudum da şimdi resmi yüklüyorum.Günaydın kızlar...Bereketli bir gün oldu benim içim :) 63 gr altında 375 tl kazandım..Dün satmaya karar vermiştim bugünü bekledim 134,1 den sattım..Artık düşmesini beklicem bakalım
Belki o arkadaş zamansız al sat yapmıştır. Düşüyor zararım fazla olmadın diyip ikide bir duşuşlerde bozdurursa hep kaybı olur. Dediğin gibi al sat olayında da olsun sürekli takip etmek gerekiyorEşime soyledim benim arkadas cok zarar etti sürekli takip etmek gerekiyormuş ama sen bilirsin dedi bende şimdilik erteledim bu fikri..
Altın artmaya baslamis eşim bi tane daha al dediama bu ay ekstra odememiz olabileceğinden almadım zaten bayada artmış..
Yagmur bak simdi sana anlatayim ben ilk aldiklarimi 131den aldim sonra 129dan aldim.Eşime soyledim benim arkadas cok zarar etti sürekli takip etmek gerekiyormuş ama sen bilirsin dedi bende şimdilik erteledim bu fikri..
Altın artmaya baslamis eşim bi tane daha al dediama bu ay ekstra odememiz olabileceğinden almadım zaten bayada artmış..
Aynen bende fazla bir döviz almamıştım ama daha yeni bsşladığım için fazla birşey beklemedim yani... Yine de kar elde ettim bozdum. Şuan nakştte bekliyorum. Pusuya kuruldum bekliyorum. :) düşüş gördüğüm an alım yapıcamYagmur bak simdi sana anlatayim ben ilk aldiklarimi 131den aldim sonra 129dan aldim.
Dun altin satisi 133 olunca 129dan aldiklarimi sattim
Pahali aldiklarimi satmadim daha yükselmesini bekleyecegim kademeli satiyoruz yani
Altin 140a gelecek diyorlar ben bekleyecem zaten su an altin almak mantikli olmaz cunku cok yükseldi.
Cözdük biz bu işi pinar yavas yavas ilerliyoruzAynen bende fazla bir döviz almamıştım ama daha yeni bsşladığım için fazla birşey beklemedim yani... Yine de kar elde ettim bozdum. Şuan nakştte bekliyorum. Pusuya kuruldum bekliyorum. :) düşüş gördüğüm an alım yapıcam
Şimdi daha iyi anladım canım daha dusuk aldıklarını önce satıyorsun. Aslında kucuk kucuk alım satım yapsam olabilir..Yagmur bak simdi sana anlatayim ben ilk aldiklarimi 131den aldim sonra 129dan aldim.
Dun altin satisi 133 olunca 129dan aldiklarimi sattim
Pahali aldiklarimi satmadim daha yükselmesini bekleyecegim kademeli satiyoruz yani
Altin 140a gelecek diyorlar ben bekleyecem zaten su an altin almak mantikli olmaz cunku cok yükseldi.
Saol bidenem :)bereketli olsun canım... :)
saol tatlım :) Evet 2017 karışık geçecek gibi görünüyor maalesef..Tüm emtialarda uçuş bekleniyor ama ara ara alım fırsatı vercektirBereketli olsun canım. Bende düşüş bekliyorum. Bu arada bi yorum okudum da şimdi resmi yüklüyorum.
Eki Görüntüle 1934651
Tecrübesizler için zaten küçük alımlarla başlayın deniyor..Birde tecrübe kazandıktan sonra bile paranın 3te 1 ini tutmak lazım ki emtia dip yaptığında fırsat olsun almaya...Şimdi daha iyi anladım canım daha dusuk aldıklarını önce satıyorsun. Aslında kucuk kucuk alım satım yapsam olabilir..
Yani küçük küçük başlamak her zaman beklemekten daha iyi... Kuruş kar etsen bile senin için büyük birşey ilk başlarda. :)Şimdi daha iyi anladım canım daha dusuk aldıklarını önce satıyorsun. Aslında kucuk kucuk alım satım yapsam olabilir..
Zaten 137 olmuş...Ben 138 139 olmadikca satmayacam elimde 12 gram kaldi hepi topu onu da simdi satarsam sonra yükselirse canim sıkılır.
Off çok yükselmiş hepsi...Ne olmuş bugün böyle...Tam da alım için düşsün diye beklerken üstelik...gram altın 136,6 usd 3,62 euro 3,80 nasıl bir çılgın bir gün bugün...
Oyle mühim bir olayda olmadı halbuki... Bu fırlaması neden acaba..gram altın 136,6 usd 3,62 euro 3,80 nasıl bir çılgın bir gün bugün...
Yok anacim 138 olmadan satmam illaki 138 olacak pinar ben taktim mi fena takarimZaten 137 olmuş...Allah iyiliğini versin