- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Canım Kuveyt turkte hesap açabilirsin hem hesap işletim ücreti derdin olmaz hem ufaktan ufaktan bişeyler alırsın. :)Kızlar ne guzel al sat yapıyorsunuz
Bende yapmak istiyorum diğer ay belki o da eşimi ikna edebilirsem
Onu ben fiziki olanlarda yapıyorum bankadakini nedense unutamıyorum.Canim 200 tl cok iyi
Valla ben de normalde uzun süreli yatirim olsun diye alip unuturdum ama böyle daha aktif oluyorsun surekli takip ediyorsun bir de burda herkes satinca gaza geliyorsun, al sat yapmayan yok galiba
Sana da geçmiş olsun. Olmayan bir evin kredisini de odemek zor... Çalış çabala paran hiçliğe gitsin...@ATTRAENTE Çok geçmiş olsun. Ben de kuzenden aldım topraktan ev battı. Gitti paralar 5 yıldır kredi ödüyorum şubatta son taksiti ödeyeceğim. Çok bozuluyorum ya çok acı enayi gibi 5 yıldır olmayan evi ödedim. Tapuyu alsam 75-80 bin eder ev şimdi. Durumu düzeltecek de tapuyu verecek de. İmkansız gibi bir şey yani
Eğer altın çocuğun olarak düşünüyorsan, o daha buluğ çağına ermemiş ki üzerine farz olan bir şey Yok. Eğer ona takılan takı anne babaya aitse aile zekatını verebilir. Bu da benim yorumum tövbe yarabbimKızından borç almış
Yani kızına borçlu
Yani kızı anne-babasından alacaklı ve o parayı anne-babasının ona ödemesi kesin .. Yani ödemem borç takarım gibi bir niyetleri yok , hani bazen borç veririz de geri gelme ihtimali olmaz ya , öyle bir durum yok ..
İşte bunları bedavaya yapmış oldunTemel felsefem kademeli al kademeli sat
Bugün 133ten 9 gram sattim 30 lira kar
Günün zengini benim ama bu durum pek uzun sürmedi
Öğlen tost yedim 4 lira
Otobus kartina para yükledim 20 lira
Kitap aldim 23 lira
Gitti paraciklar
İşte bunları bedavaya yapmış oldun
Bu işi kaptın
Temel felsefe bile edinmişsin
Senden tüyolar bekliyoruz artık
Pinar kiz gülmekten catliycam simdi
Eğer altın çocuğun olarak düşünüyorsan, o daha buluğ çağına ermemiş ki üzerine farz olan bir şey Yok. Eğer ona takılan takı anne babaya aitse aile zekatını verebilir. Bu da benim yorumum tövbe yarabbim
Ama ben çocuktan altın borç aldım, geri ödeyim mantığını doğru bulmuyorum. Nihayetinde ev de çocuğa kalacak, o da çocuğa bir birikim. Ben ilk çocuğun altınlarını ev alırken düşünmeden verdim. Evim çoçuğuma kalacak. İkinci çocuğun altınlarını arabaya verdim. Bak onu vermeyeydim iyiydi. Araba babanın çünkü
Bir de çocuğa geçmişte gram altın alıp, ileride kullanılacak diye birikiyor ya, onu da şimdi çocuğun eğitiminde dersanesinde misal, ya da sağlık işinde kullanıp çocuktan borç aldık deniyor ya o da bana saçma geliyor. Zaten bu günler için birikiyor o para. Gelecek gelmiş ama kabul edilmek istenmiyor. İlla 18-20 yaşında olması gerekmiyor. Bebekken altın alınmış, 13 yaşında eğitimine harcanıyor ya, aslında o para bu günler için birikmiş, eğitim içiN. Çok karmaşık oldu inşaallah anlatabildim
Sen zengin olsan bursa mı takılırsın be... Oyle olman için varyemez olman lazım.. Napolyon gibi buralarda "para, para" diyip ortalığı karıştırma da sonraPinar kiz gülmekten catliycam simdi
O bir hasatvakti
O bir ekonomist
O bir lider
Hasatvakti'nin önlenemez yükselişi çok yakında sizlerle
Aksam aksam cenem düstü bütün gün calistim calisma hayati ne zormus ya
Bsnkada al sat yapıyoruz. Yukselince satıyoruz düşünce tekrar alıyoruz. Aradaki fark kalıyo :)Kızlar niye al sat yapıyorsunuz anlamadım. Mesela benim 10 g altınım var, yükselince satiyorsunuz ama kar ediyor musunuz? Yani sattığımız geri alabiliyor musunuz?
Niye sattiniz? Uzun vadTemel felsefem kademeli al kademeli sat
Bugün 133ten 9 gram sattim 30 lira kar
Günün zengini benim ama bu durum pek uzun sürmedi
Öğlen tost yedim 4 lira
Otobus kartina para yükledim 20 lira
Kitap aldim 23 lira
Gitti paraciklar
Ama altın dusmuyor ki? Ya da ne kadar zamanda dusup yükseliyor?Bsnkada al sat yapıyoruz. Yukselince satıyoruz düşünce tekrar alıyoruz. Aradaki fark kalıyo :)
Canim normalde ben de satmiyordum ama burdakilere uydum en dusukten baslayarak kademeli olarak aldiklarimi satiyorumNiye sattiniz? Uzun vad
Ama altın dusmuyor ki? Ya da ne kadar zamanda dusup yükseliyor?
5 lira gibi bir otnaması oluyor şu zamanlarda... Takipte olunca iniş çıkışları görüyorsun :) 127 kere kadar inip 134 lere kadar çıkıyor... O arayı iyi ayarlamak lazım.Niye sattiniz? Uzun vad
Ama altın dusmuyor ki? Ya da ne kadar zamanda dusup yükseliyor?
Ben 127.94 den 9.12 gram almıştım. Yarın 133 ü görürse satacağım. Sonra 127-128 e inerse alacağım.Kızlar niye al sat yapıyorsunuz anlamadım. Mesela benim 10 g altınım var, yükselince satiyorsunuz ama kar ediyor musunuz? Yani sattığımız geri alabiliyor musunuz?
Takilirim kiz para biriktirmek benim icin bir yasam tarzi diyorum ya bana kendimi iyi hissettiren 3 seyi siralayayim 1. Kitap okumak 2. Canlilari sevmek 3. Para biriktirmekSen zengin olsan bursa mı takılırsın be... Oyle olman için varyemez olman lazım.. Napolyon gibi buralarda "para, para" diyip ortalığı karıştırma da sonra
Araba uzun vadeli bir yatırım değil ki, yani sürekli değiştirilebilen bir şey.