Arada bırakıp bırakıp başlıyorum. Şu an 3 le sabitledim. Hiç yapmamamdan iyidir dedim. Bebek biraz engelledi 21 devam etmemi. Faydalarını nasıl söylesem. Kaygılarımı çok çok azalttı. Görünüşümü düzeltti. Saçlarım çok hızlı uzamaya başladı ve devam ediyor. Niyetim bir ömür hep sürdürmek. Bu başlığa gelip 3 yıldır yapıyorum, 5 yıldır yapıyorum şunlar şunlar oldu diyeceğim günleri iple çekiyorumTakipteyim :) Ben asıl tibetin 5 hareketini okumuştum sizden. Ona başladım dün itabari ile belimde rahatsızlık vs var:) Umarım faydalı olur 1 hafta her ayin 3 tekrarla başladım kitabında ki gibi..Siz nasıl yapıyorsunuz ?Ve faydaları neler olduhilarite
EFT derken nedir ve nasil yapiyosunuz tek başınızaBu aralar kendime ve işime çok kanalize olduğum için buraya uğramadım. Mantra yazmaya devam ediyorum. Ne kadar yazabilirsem o kadar yazıyorum. Hep aynı cümle.
Kaygımın tavan yaptığı dün de bir EFT uygulaması yaptım. Değişik bir yere bağlandı. Etkilerini takip edeceğim. Bu duyguyu bitirene kadar yakaladığım her yerde EFT yapacağım.
Sevgiler
Eft türkçe olarak duygusal özgürleşme tekniği olarak dönüştürebiliriz. Vucudumuzdaki belli akupunktur noktalarına vuruş yaparak duygusal boşaltım yapılan bir teknik.EFT derken nedir ve nasil yapiyosunuz tek başınızahilarite
Sağol, tesadüf baktım,mesajımı beğendin mi diye, bir baktim, etiketlemissin 50 dak önce ve benim son bildirimlerimde yok, çok şaşkınım, yeniledim yok,en son 13:43 bildirimi geldi , demek böyle durumlar olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?