• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adile Naşit in mezari açıldı mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.105
133
Arkadaşlar hiç alanı değil ama açacağım konuyu çünkü günlerdir araştırıyorum net birşey bulamadım. Psikolojim bozuldu, kafama taktim. Sosyal medya hesabimda dolaşırken adile nasit ile alakalı bir şey gördüm. Mezarının açıldığı yazıyordu. Mezarında nasıl bulunduğu yazıyordu. Esrarengiz şekilde çok korktum çok üzüldüm. Hatta rüyamda gördüm. Adile Naşit i çocukluğumdan itibaren çok severim filmleri hayat hikayesi yaşadığı yoksulluk acılar vs.beni hep derinden etkilemiştir. Hatta şöyle bir şey okumuştum komşudan çocuklara köfte yapmak bahanesiyle azıcık bayat ekmk istiyordum halbuki evde yiyecek ekmeğimiz yoktu diye bir röportaj vermiş kiyamam.
Bu son okuduğum mezarının açılması olayından sonra çok üzülüyorum çok ağlıyorum onun için, tam net bilgi de yok ama. Bu konu yalandır demi, ya da yalan midir? Daha ayrıntılı bilgi sahibi olan var mıdır acaba

Hiçbir bilgim yok ama açıldıysa neden açıldı ki? Öyle kolay değil o işler.

Peki nasıl bulunduğunu o kismi okudunuz mu biliyorum ben çok üzüldüm onun için. Birde içimi bir korku kapladı
Dini yorum olacak belki ama kabir azabı çekiyormuş diye efsane çıktığı için bakmıştım oğluyla alakalı bir durumdan ötürü açılmış sanırım mezarı. Her neyse kadın kabir azabı çekmiyor tabii Ermeni olduğu için müslüman olduğunu sanmıyorum. Bizim insanlarımız da herkesi müslüman sanıyor :) cesetler çürürken bir ses çıkıyormuş kabir azabını o zannediyorlar sanırım neyse ben banlanırım az sonra :)

Baktım şimdi biraz. Banlanmamak için konuyu açmayacağım ama olay tamamen bir tarikat liderinin? Diyeyim artık anlattığı hikaye ile alakalı bir durum. Şöyle bulunmuş böyle bulunmuş şehir efsanesi

Ben bunu taa çocukken duymuştum. O zamanlar korkmuştum. Üzerinden zaman geçip azıcık aklım erince birileri birilerinin adından nemalanmaya çalışıyor diye düşündüm. Hala aynı fikirdeyim.

Arkadaşlar hiç alanı değil ama açacağım konuyu çünkü günlerdir araştırıyorum net birşey bulamadım. Psikolojim bozuldu, kafama taktim. Sosyal medya hesabimda dolaşırken adile nasit ile alakalı bir şey gördüm. Mezarının açıldığı yazıyordu. Mezarında nasıl bulunduğu yazıyordu. Esrarengiz şekilde çok korktum çok üzüldüm. Hatta rüyamda gördüm. Adile Naşit i çocukluğumdan itibaren çok severim filmleri hayat hikayesi yaşadığı yoksulluk acılar vs.beni hep derinden etkilemiştir. Hatta şöyle bir şey okumuştum komşudan çocuklara köfte yapmak bahanesiyle azıcık bayat ekmk istiyordum halbuki evde yiyecek ekmeğimiz yoktu diye bir röportaj vermiş kiyamam.
Bu son okuduğum mezarının açılması olayından sonra çok üzülüyorum çok ağlıyorum onun için, tam net bilgi de yok ama. Bu konu yalandır demi, ya da yalan midir? Daha ayrıntılı bilgi sahibi olan var mıdır acaba
Hanimefendi yobazligin daniskasi bir oyku. Mezar acmak icin nerelerden nasil izinler almak gerekiyir bu bir. İkincisi eger mezarda curumemek dindarligin gistergesi ise firavun cok dindardi cunku bedeni ibret olsun diye curumemisti. Cahillere prim vermeyin o guzel kafanizi da lutfen Kurani Kerimin Turkce mealini okuyarak aydinlatin genisletin. Sacma sapan internet haberlerine sacma sapan sozde din liderlerine inanmayin. İslamin tek bir lideri tek bir rehberi vardir o da HZ. Muhammed (Sav).

Açılsa ne olacak ki, öldükten sonra ister yakılsın ister kadavra olsun, ister gömülsün. Ölmüş yav daha ötesi var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X