• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adil Yıldırım

Gurbuzanne

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
152
192
8
Merhaba herkese. Az önce bir başlığa yorum yazarken, aklıma Adil Yıldırım'ın videoları geldi. İzleyen var mı aranızda?. Ne düşünüyorsunuz verdiği tavsiyeler hakkında?

Ben kendisini bayadır takip ediyorum ve verdiği tavsiyeleri de uygulamıştım. İşe yaradığı da oldu ama çok genel konuştuğu için kendime uyduramadm pek

Merhaba herkese. Az önce bir başlığa yorum yazarken, aklıma Adil Yıldırım'ın videoları geldi. İzleyen var mı aranızda?. Ne düşünüyorsunuz verdiği tavsiyeler hakkında?
İnci yeşilyurt u duymuştum videoları var mı bilmiyorum ama beyaz tv de perşembe günleri bi program var oraya geliyor Çarşamba da adil bey millet arayıp danışıyor ben izlerim hep bi bak istersen YouTube da var bu program hayatta her şey var programın adı

Ben de takip ediyorum. Daha uygulama fırsatım olmasa da beğeniyorum. Bazı konularda gözlerimi açtı sağ olsun

İzledim arada izliyorum. Bir kısmını tecrübe ettim. İlişki anlamında doğru. Zaten ana konu şu. Kadın kendine değer versin ki değer görsün

Ben pek beğenmiyorum açıkçası. Nasıl desem konuşması hoşuma gitmiyor. Bir de taktik falan bana göre değil. Ilişki koçu bal var o daha mantığıma yatıyor.
Aslında ilişki koçu bal da takip ediyorum. Yaklaşık aynı şeyleri söylüyorlar. İlişki koçu bal dilek hanımdi adı. O mesaj atmayın bekleyin dedikçe millet yardırıyor eski sevgiliye :D

Back
X