sdktm Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 2.223 613 163 9 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #1 merhaba arkadaşlar yakın bir arkadaşım için soruyorum Adil ışık mağazalarında çalışmak nasıldır maaşı çalışma saatleri tatilleri primleri vs hakkında bilgisi olan var mı kasa elemanı olarak çalışılacak sanırım
merhaba arkadaşlar yakın bir arkadaşım için soruyorum Adil ışık mağazalarında çalışmak nasıldır maaşı çalışma saatleri tatilleri primleri vs hakkında bilgisi olan var mı kasa elemanı olarak çalışılacak sanırım
sdktm Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 2.223 613 163 9 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #2 adil ışık ta deneyimi olan yok mu arkadaşlar
Lerzansu Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 78 0 16 Şanlıurfa 18 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #3 Canım kusura bkma buraya yazmak zorunda kaldım, sana özelden msj attım ama msj kutun doluymus, bi zahmet msj kutunu bosaltırmısın?
Canım kusura bkma buraya yazmak zorunda kaldım, sana özelden msj attım ama msj kutun doluymus, bi zahmet msj kutunu bosaltırmısın?
Miniklady Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2017 1 0 1 28 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm #4 Evet arkadaşlar adil ışık çalışma şartları hakkında da bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi?çalışma saatleri,izin günleri vb?
Evet arkadaşlar adil ışık çalışma şartları hakkında da bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi?çalışma saatleri,izin günleri vb?