- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- Konu Sahibi supapatya88
Adidas sandalet duruyorsa almak istiyorumHepsi kaliteli marka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adidas sandalet duruyorsa almak istiyorumHepsi kaliteli marka.
Ne yazıkki durmuyor satıldı.Adidas sandalet duruyorsa almak istiyorum
Evet duruyor27 numara nıke duruyormu
Kinetik 25 no isterseniz ikisini 30 veririm ostemezseniz 22.5 son yapabileceğim.baska yok elimde kucuk numaralar var.son fiyat nedir birde başka 27/28 varmı elinizde
En son 22.5 birakacagim ama oncelik diger arkadsin vazgecerse size tekrar yazarim.Evet bende onu sorucaktim son ne olur nike
Diger arkadas aldu fakat puma var 28 no iki kez giyildi ayağına küçük geldi isvicreden geldi çin mali değil yepyeni 45 tlEvet bende onu sorucaktim son ne olur nike
Ekliyoruz resmini 28 no puma var isvicreden geldi çin mali değil iki kez giyildiErkek Ayakkabı bakıyorum neler var eliniz de
28 kırka birakirimKaç numara fıyatınedır
TeşekkürlerBüyümüş ya daha küçük arıyorum hayırlı satislar
Merhaba satmaktan vazgeçtik kizim kilo verip boya gitti oluyor yine giydirebilecegim çok kilolu olduğunda olmuyordu amcası aldı bir kaç kez giydirebilmistim ama şimdi ragatca oluyor.kusura bakmayın konudabelitmeyi atladım.zara kürk fiyat nedir.satıldı mı..
Şu anda sadece puma 28no dışında urun kalmadı.45tl dir. Isviçre sen geldi bize gelene kadar ayaklarımız büyüdü ve iki kere ancak giyildi.