• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El adidas puma nıke ayakkabı

canan2508

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
2.866
22
158
39
İstanbul
$DSCN4069.jpg $DSCN4070.jpg $DSCN4071.jpg $DSCN4072.jpg $DSCN4073.jpg $DSCN4074.jpg $DSCN4075.jpg $DSCN4076.jpg $DSCN4077.jpg $DSCN4078.jpg $DSCN4079.jpg

kız adidas 22 numara 20 tl
erkek puma 23 numara 20 tl
nıke kız sandalet 22 numara 15 tl
gri kız sandalet 22 numara 15 tl

istanbul

ayrıca 24 numara kız sandelet arıyorum sattığım nıke modelinde adidas puma olabilir

hepsi gayet temiz kullanılmıştır kız adidaslar cifle silindiği zaman bembeyaz oluyor

evet ben cocuklara sıfır aldım eski duruyor derken sandaletler evet biraz kirli makineye atsam temizlenir ama siyah ayakkabılar tertemiz gercekten çok temiz kullanıldı beyaz ayakkabılarında dediğim gibi cifle silinmesi lazım hatta o bile makinede yıkanabilir

ayakkabılar eski ve deformasyonlu değil aslında ama sanırım resimler kötü çıkmış

keşke o zaman cifleyip makinaya atıp fotolarini koysaydin cidden bu fiyata çok kirli gözüküyo

Son düzenleme:
bencede kötü görünüyorlar...kusura bakmada ben bundan daha iyi durumdaki ayakkıbaları ihtiyacı olanlara verirken bile çekiniyorum acaba eski bulurlar mı ayıp olurmu diye....

nike ayakkabılar makinaya atılınca bir numara küçülüyor kızımdan biliyorum. yıkarsanız bir numara küçük giyenler baksın. bizimkiler şimdi ayağımıza olmuyor :)

nike ayakkabılar makinaya atılınca bir numara küçülüyor kızımdan biliyorum. yıkarsanız bir numara küçük giyenler baksın. bizimkiler şimdi ayağımıza olmuyor :)

Canin bence senin cocugun ayagi buyuyor ben nb nike adidas her markayi atarim makinaya kecti dendigini senden duydum hadi kumas cekti de taban.nasil ceker

ben temizleyeyim temizlemesine soru değil ama şahsen ben bi ürünü sıfırda alsam tabi ayakkab hariç kendim bi yıkar ütülerim ayakkabıda alsam ikinci el kendi gözümle yıkandığını görmek isterim hani alacak kişide ben gibi düşünür sandım 2 kere yıkamış olmakta ayakabıyı yıpratır düşüncesi ile yıkamadım
yıka bakayım temizmi eğer yıkayınca güzel görünğr o zaman almak isterim diyen varsa yıkayayım

yani fiyatlara gelince 70 e yakın bi fiyata almıştım yarısındanda aşağı satıyorum puma ne adidası bu ayakkabıyı ben ikinci el alacak olsam tek amacım tabanının çocuk için en uygun oluşu olurdu

Eki Görüntüle 731022 Eki Görüntüle 731023 Eki Görüntüle 731024 Eki Görüntüle 731026 Eki Görüntüle 731027 Eki Görüntüle 731028 Eki Görüntüle 731029 Eki Görüntüle 731030 Eki Görüntüle 731031 Eki Görüntüle 731032 Eki Görüntüle 731033

kız adidas 22 numara 20 tl
erkek puma 23 numara 20 tl
nıke kız sandalet 22 numara 15 tl
gri kız sandalet 22 numara 15 tl

istanbul

ayrıca 24 numara kız sandelet arıyorum sattığım nıke modelinde adidas puma olabilir

hepsi gayet temiz kullanılmıştır kız adidaslar cifle silindiği zaman bembeyaz oluyor

siden haber bekliyorum... yanıt vermediniz.. didem

nıke sandaletler satıldı arkadaslar adidaslarıda yıkadım şuan bembeyaz puma larda sıfır gibi olduu :)) ilgilenen olursa tekrar resim atabilirimm

Back