• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adidas iade ?

gucci

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
3.934
5.271
683
İstanbul
Dün akşam Adidas Stansmith spor ayakkabı aldım evde tekrar giyip incelerken sol tekinin iç tarafında defarmasyon olduğunu gördüm .Yani böyle kıvrık kabarık gibi çok aşırı belli değil ama o kadar para verince o defarmasyon gözüm de büyüdü de büyüdü .Etiketini çıkarmadım faturası mevcut bu akşam gidip iade etme istiyorum çünkü ayak numaramdan ikinci bir tane ellerinde yoktur başka yerde de pek yok bakıldı orda dün akşam 35 numara maalesef :KK43: şimdi daha önce süperstar aldım hiç sorun yaşamadım ilk defa iade edicem iade alınırmı ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi bana ?

superstep gibi saçma sapan bir yer değilse alınır. zaten onların fişleri garanti belgesi yerine geçiyor.

hemen iade alacaklarını sanmıyorum. önce servise gönderirler. ordan gelen yanıta göre iade alabilirler.

İadeyi bilmiyorum da benim arkadaşım ordan ayakkabı almıştı sonra hoşuna gitmedi hemen değiştirdik

Evet iade almaları lazım. Ama siz işte şurası böyle var demeyin sevmedim diyip iade isteyin

Kullanilmamis urunun 14 gun iade hakki vardir cayma hakki olarak. Sorundan soz etmenize bile gerek yok iade edicektim deyin itiraz ederlerse 14 gun yasal cayma hakkiniz oldugundan soz edin almak zorundalar

iade alıyorlar siz içi şöyle böyle demeyin o zaman kontrole gider. direk iade etmek istiyorum içime sinmedi deyin.

Kullanilmamis urunun 14 gun iade hakki vardir cayma hakki olarak. Sorundan soz etmenize bile gerek yok iade edicektim deyin itiraz ederlerse 14 gun yasal cayma hakkiniz oldugundan soz edin almak zorundalar

o firmaya göre değişir mağazadan aldığınız ürünler için değil o 14 gün.
gerçi çoğu iade alıyor ama almayanda var değişim yapıyorlar.

Tabii ki alacaklar kullanmadığınıza göre. cayma hakkı diye birşey var.

Adidas’ın internet sitesinden aldığımda da mağazadan aldığımda da hiç sorunsuz iade ettim. Fişi faturası kutusu vs olduğu sürece ve ayakkabı giyilmemiş ise hiç sorun olmaz.

Alınır. Kullanmamışsınız, etiketi üstünde, cayma hakkınız var. Faturanızı götürmeyi unutmayın yeter.

Tabi ki alırlar. Zaten kullanım hatası mı, üretim hatası mı bakınca anlaşılır. Mağaza sorun çıkarırsa, şikayet edebileceğiniz bir sürü seçenek var da daha dün almışsınız, fatura da var, iş oraya varmaz bence.

Sorduklarında ben beğenmedim diyorum.Başka şey soramıyorlar..

Ama o ezilme vs çok dikkat çekiciyse onu söyleyin isterseniz yani o kişi fark edecekse bu deforme olmuş ama diyemesin...

Bence direkt beğenmedim diyin iade edin.

Bana kalırsa iade almayıp değişim yoluna gidecekler. Genelde alınan birşeyi iade etmek baya uğraştırıcı oluyor.

Yasal olarak cayma hakkimiz var ama her urunde, (kisiye ozel tasarlanmis bir urun olmadigi surece)

hayır o net üzerinden alışverişlerde.
görerek deneyerek aldığınız ürünler firmanın insiyatifindedir.
dediğim gibi çoğu alıyor zaten ama almayanda var.

hemen iade alacaklarını sanmıyorum. önce servise gönderirler. ordan gelen yanıta göre iade alabilirler.
Adidasın mağazasından dün akşam aldım etiketi filan duruyor ben hiç kullanmadım benden kaynaklı bir hata olursa diye o şekilde incelemeye gönderiliyor sanırım ilk defa oldu böyle bişey daha önce değiştirme bile yapmadım

Adidasın mağazasından dün akşam aldım etiketi filan duruyor ben hiç kullanmadım benden kaynaklı bir hata olursa diye o şekilde incelemeye gönderiliyor sanırım ilk defa oldu böyle bişey daha önce değiştirme bile yapmadım

yani bilemiyorum belki müşteri memnuniyeti açısından direkt değiştirebilirler. siz mağazaya gidin durumu anlatın yani buradan ne desek boş.

Evet iade almaları lazım. Ama siz işte şurası böyle var demeyin sevmedim diyip iade isteyin
ya o işte tuhaf olur çünkü cırtcırtlısını aldım ben ama bağcıklı istiodum aslında ilk girdim yok bunu giyemem diyip çıktım bir saat sonra yok alıcam dedim aldım :) manyak olduğumu düşünürler :)

Back
X