ne yapalım yaniii
adi olan ne söylermisin..[/Q yanlış anlamayın adi kızlar konuşalım diye dedim yanlış anlaşıldıysa ö.d
Merhabalar kk. nin sevgili üyeleri meleklerimmmm kızçelerimmmmm
Bende yeni üyeyim eski topikleri şöyle bir inceledim.
fakat herkez tanışmış kaynaşmış yeni kişiler alınmıyor yabancı kalıyor .
Bende düşündüm ve böyle bir sohbet topiği açmaya karar verdim :) Hem tanışalım hem kaynaşalım hemde arkadaş olalım Buyrun hepinizi bekliyorum sakın çekinmeyinnn emii kuzucuklarımm dertlere derman olalım dimi amaaaaaaaa
başlık hiç yakışık almamış.
Adi cümlesi yerine daha güzel bi cümle kullansaydın aramıza gayet iyi bi şekilde giriş yapardında bu cümleyle üzgünüm bizimla dayılsın
adi cümlesi yerine daha güzel bi cümle kullansaydın aramıza gayet iyi bi şekilde giriş yapardında bu cümleyle üzgünüm bizimla dayılsın
başlık hiç yakışık almamış.
vallaha benim aklımdan kötü bişey geçmedi kızlar ben sadece konuşalım diye dedim adi kızlar konuşmaya yazcaktım adi kızlar olmuş kusura bakmayın yani
vallaha benim aklımdan kötü bişey geçmedi kızlar ben sadece konuşalım diye dedim adi kızlar konuşmaya yazcaktım adi kızlar olmuş kusura bakmayın yani