adettt düzensizliğii

ezma001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
142
5
38
Ankara
kızlarrr lütfen benım gıbı bı durum yaşıyan varsa yazsın. ben 1 yıllık evlıyım bekarken adetlerım çok düzensizdi 3 4 ay olmadıgım zamanlarıda bılırım bekarken hiç doktora gitmedim. evlendiğim ay hamile kaldım ama düşükle sonlandı kürtaj oldum kürtajdan sonrada adetlerım duzenlıydı son 6 aydır yıne duzensizleşti adet söktürücüyle olabılıyorum. bütün hormon değerlerimde normalll doktor adet duzenleyıcıde vermedı bişeyde demıyor. bu ay adet olup başka bi doktora gıtmek ıstıyorum ((

Kesinlikle yazz24+4 kullan arkadasim kesinlikle gunu gunune hatta saati saatine adet olursun ben korunurken onu kullaniyodum cocuk dusundum hemen biraktim adet duzenli olunca adet olcagim gunu yani yumutlama gunumude bildim o tarihlerde iliski olunca hemen hamile kaldim o ay o hap 28 gunluk bi hap yeminle ben resmen saati saatine oluyodum emziriyorum simdi emzirmem hitsin geri baslycam ona

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canım çok teşkkr ederım peki ne kadar zamana kullandın ben bebiş düşünüorum çok uzun zaman kullanmakta ıstemıorum doktormu önerdi sen eczaneden kendınmı aldın

ayy canım çok teşkkr ederım peki ne kadar zamana kullandın ben bebiş düşünüorum çok uzun zaman kullanmakta ıstemıorum doktormu önerdi sen eczaneden kendınmı aldın

Doktor onerdi 1 yil kullandim 1 yil cocuk dusunmedik eskiden adetim 3-5 gun bazen 1 hafta gecikirdi ama ewlendim korunmaya basladik bu ilacla saati saatine geldi resmen sonra esim cocuk istedi biraktim o ayi tamamlayip martta nisanda hamileydim we diyorum ya emzirmem bitsin hemen alcam geri we cildimide harika yapti siwilce olusumunu onledi

benimde hep 10 gün gecikiyor canım sebepsiz yere inş banada yararı dokunurum mutlaka denicem bnmde cildimde bazı problemler var umarım iyi gelir

benimde hep 10 gün gecikiyor canım sebepsiz yere inş banada yararı dokunurum mutlaka denicem bnmde cildimde bazı problemler var umarım iyi gelir

2 ayda inanilmaz duzene girersin hbr war bana mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…