• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adettime 2 gun kala hcg 32,7

Değeriniz gayet güzel henüz adet tarihinizde gelmemiş zaten. Bundan sonrası katlanarak artmasını takip edecekler doktor belki progestan verir rahmi kalınlaştırıp tutunmasını sağlıyor. Tebrik ederim 🎈
Dun doktor progestan yazdi ve coaspirin bana 200 mg progestani 2 adet ic yazmis agir gelmz mi simdi icip yaticam

Dun doktor progestan yazdi ve coaspirin bana 200 mg progestani 2 adet ic yazmis agir gelmz mi simdi icip yaticam
Doktorunuzun önerisini dinleyin. Benim 3 tane kullandığım bile olmuştu fitil olarak tabii. İçince bende çok baş dönmesi yapıyor

Doktorunuzun önerisini dinleyin. Benim 3 tane kullandığım bile olmuştu fitil olarak tabii. İçince bende çok baş dönmesi yapıyor

Bana fitil Yazacağım demedi verirken ben de iki tane yuttum sabah uyudum sadece 1,5 saat kadar başka bir şey olmadı uyandım sonra işime baktım sağlık Ocağındaki hemşire var onu telefonla aradım aynı zamanda ebe kendisi reçeteyi ve ilacı gösterdim ilaç kutusunun üzerinde tok karna yazıyor ben de yuttum bu yüzden o da yut dedi zaten Bu fitili değil dedi tuhaf sanırım bu ilaç hem fitil olarak hem de yutuluyor pazartesi günü hastaneyi arayıp doktoru sorarım emin olmak için fitil olması için daha sivri olması gerekmez mi Bu yuvarlak bu şekilde konabilir mi ki

Maşallah hayırlı olsun canım benimde bugün bat. 2 once gebelik testim pozitif idrarda. Pazartesi kan vericem adet geçmeden gitmeye korktum olumsuz sonuç görürüm diye
Hayirli olsun insallah saglikli bir gebelik gecirirsiniz 🤲🏻☺️

Bana fitil Yazacağım demedi verirken ben de iki tane yuttum sabah uyudum sadece 1,5 saat kadar başka bir şey olmadı uyandım sonra işime baktım sağlık Ocağındaki hemşire var onu telefonla aradım aynı zamanda ebe kendisi reçeteyi ve ilacı gösterdim ilaç kutusunun üzerinde tok karna yazıyor ben de yuttum bu yüzden o da yut dedi zaten Bu fitili değil dedi tuhaf sanırım bu ilaç hem fitil olarak hem de yutuluyor pazartesi günü hastaneyi arayıp doktoru sorarım emin olmak için fitil olması için daha sivri olması gerekmez mi Bu yuvarlak bu şekilde konabilir mi ki
İki formda kullanılanı var hangisi bilemiyorum sizinki ama yumuşak krem bir kapsül olan iki formluydu aynen yuvarlak hatlı konuluyor bir sorun olmuyor fazlasını dışarı atıyor zaten akıntı olarak. Ben daha öncekileri kullanmıştım aşılama sonrası fakat gebelik oluşmamıştı. Sonrasında bırakmıştım. Şu an farklı bir fitil kullanıyorum zaten

Back