Değeriniz gayet güzel henüz adet tarihinizde gelmemiş zaten. Bundan sonrası katlanarak artmasını takip edecekler doktor belki progestan verir rahmi kalınlaştırıp tutunmasını sağlıyor. Tebrik ederimEki Görüntüle 3001994
Merhaba kizlar benim daha once 1 kimyasal gebelik ve 5 haftalik dusugum oldu.
Simdi adettime 2 gun var idrar testinde silik cizgi cikinca acilde kan testi yaptirdim beta hcg 32,7 cikti acaba normal mi bu sekilde olup geceligi guzel gecen var mi?
Yine kimyasal olmasindan korkuyorum deger biraz dusuk ama adet gunum sali gun o aksam tekrar kan vermeyi dusunuyorum. Ayrica bu tuttunmasi icin doktor her hangi bi takviye veriyor mu?
Gayet iyi canm değerin eğer varsa 4 haftalıktir 4 e göre de normal bı değer umarım seninledir bebişinEki Görüntüle 3001994
Simdi adettime 2 gun var idrar testinde silik cizgi cikinca acilde kan testi yaptirdim beta hcg 32,7 cikti acaba normal mi bu sekilde olup geceligi guzel gecen var mi?
Yine kimyasal olmasindan korkuyorum deger biraz dusuk ama adet gunum sali gun o aksam tekrar kan vermeyi dusunuyorum. Ayrica bu tuttunmasi icin doktor her hangi bi takviye veriyor mu?
Progestan evde var daha once dusuk yaptigimda doktor vermisti acaba bi tane icsem mi diye dusundum ama doktora sormadan da icmek istemedim insallah bu defa saglikli gebelkk olur cok uzuldum daha oncekindeDeğeriniz gayet güzel henüz adet tarihinizde gelmemiş zaten. Bundan sonrası katlanarak artmasını takip edecekler doktor belki progestan verir rahmi kalınlaştırıp tutunmasını sağlıyor. Tebrik ederim
Tesekkur ederim bende cok dusuk diye dusunmustum korktum daha onceki adettin ikinci gunu 196 ile ogrenmistim simdi biraz az geldi insallah yukselirGayet iyi canm değerin eğer varsa 4 haftalıktir 4 e göre de normal bı değer umarım seninledir bebişin
Bende 38 le öğrenmiştim. Iki gün sonra kan verdiğimde 153 e çıkmıştı. Önemli olan betanın artışı biz burada iyi yada kötü desek de başlangıç için en doğru şey bu olur. İnşallah dilediğiniz gibi olurEki Görüntüle 3001994
Bencede doktorunuza göre hareket edin.Progestan evde var daha once dusuk yaptigimda doktor vermisti acaba bi tane icsem mi diye dusundum ama doktora sormadan da icmek istemedim insallah bu defa saglikli gebelkk olur cok uzuldum daha oncekindeBana dua edin lutfen Tesekkur ederim biraz icim rahatladi sagolun
Normal cnm bnmkide adete 2 gün kala 36ydiEki Görüntüle 3001994
Yükselir inşallah dediğim gibi şuan icin normal değerin düzenli artk olursa sıkıntı olmaz 2 güne bir kan vermeye devam et senTesekkur ederim bende cok dusuk diye dusunmustum korktum daha onceki adettin ikinci gunu 196 ile ogrenmistim simdi biraz az geldi insallah yukselirSagolun
Suan ne kadarlik hamilesiniz ? Hcg degeriniz nasil artis gosterdi 36 dan sonraNormal cnm bnmkide adete 2 gün kala 36ydi
Oo masallah allah bagislasin ben bu aksam baktirdim 90,45 cikti cok sukur sanirim hersey yolunda bana dua edin bende sag saglim kucagim alayim bebegimi yasim 30 oldu cunkuŞuan 2 yaşındaiki katı yükselmişti 80 kusurdu sonrada zatn tekrar baktirmadim
Evet güzel yükselmiş değeriniz ins sağlıcakla alirsinz kucaginizaOo masallah allah bagislasin ben bu aksam baktirdim 90,45 cikti cok sukur sanirim hersey yolunda bana dua edin bende sag saglim kucagim alayim bebegimi yasim 30 oldu cunku
Canım belirtin var miydi gebelik öncesiAdet olacağım gün beta değerim 31di. Şuan çok şükür herşey yolunda 3 aylık olduk
Adet olacağım günden bi gün önce kasık ağrısı vardı. Onun dışında internette okuduğum gibi ne göğüs ağrısı mide bulantısı baş dönmesi hiiç bişey olmadı ki hamile olduğumu sandığım aylarda tüm belirtileri yaşardım psikolojikmenCanım belirtin var miydi gebelik öncesi
Canım belirtin var miydi gebelik öncesi
Planli gebelik miydi sizin yani bekliyor muydunuz yumurtlama takip etmiş miydinizAdet olacağım günden bi gün önce kasık ağrısı vardı. Onun dışında internette okuduğum gibi ne göğüs ağrısı mide bulantısı baş dönmesi hiiç bişey olmadı ki hamile olduğumu sandığım aylarda tüm belirtileri yaşardım psikolojikmen
Planlıydı daha öncesi ovülasyon testleri kullanmıştım olmamıştı. O ay yumurtlama günüme uygulamadan baktım ve ilişki oldu. En stressiz beklentisiz olduğum ay hamile kaldım diyebilirimPlanli gebelik miydi sizin yani bekliyor muydunuz yumurtlama takip etmiş miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?