• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adettime 2 gun kala hcg 32,7

merviskvk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
176
En iyi cevaplar
1
63
18
33
A47FA5A1-6F3C-43DC-9C3C-BBA2491D8624.jpeg

Merhaba kizlar benim daha once 1 kimyasal gebelik ve 5 haftalik dusugum oldu.
Simdi adettime 2 gun var idrar testinde silik cizgi cikinca acilde kan testi yaptirdim beta hcg 32,7 cikti acaba normal mi bu sekilde olup geceligi guzel gecen var mi?
Yine kimyasal olmasindan korkuyorum deger biraz dusuk ama adet gunum sali gun o aksam tekrar kan vermeyi dusunuyorum. Ayrica bu tuttunmasi icin doktor her hangi bi takviye veriyor mu?

Eki Görüntüle 3001994
Simdi adettime 2 gun var idrar testinde silik cizgi cikinca acilde kan testi yaptirdim beta hcg 32,7 cikti acaba normal mi bu sekilde olup geceligi guzel gecen var mi?
Yine kimyasal olmasindan korkuyorum deger biraz dusuk ama adet gunum sali gun o aksam tekrar kan vermeyi dusunuyorum. Ayrica bu tuttunmasi icin doktor her hangi bi takviye veriyor mu?
Değeriniz gayet güzel henüz adet tarihinizde gelmemiş zaten. Bundan sonrası katlanarak artmasını takip edecekler doktor belki progestan verir rahmi kalınlaştırıp tutunmasını sağlıyor. Tebrik ederim 🎈

Eki Görüntüle 3001994
Gayet iyi canm değerin eğer varsa 4 haftalıktir 4 e göre de normal bı değer umarım seninledir bebişin 😻

Değeriniz gayet güzel henüz adet tarihinizde gelmemiş zaten. Bundan sonrası katlanarak artmasını takip edecekler doktor belki progestan verir rahmi kalınlaştırıp tutunmasını sağlıyor. Tebrik ederim 🎈
Progestan evde var daha once dusuk yaptigimda doktor vermisti acaba bi tane icsem mi diye dusundum ama doktora sormadan da icmek istemedim insallah bu defa saglikli gebelkk olur cok uzuldum daha oncekinde 🤲🏻 Bana dua edin lutfen Tesekkur ederim biraz icim rahatladi sagolun ❤️😘

Gayet iyi canm değerin eğer varsa 4 haftalıktir 4 e göre de normal bı değer umarım seninledir bebişin 😻
Tesekkur ederim bende cok dusuk diye dusunmustum korktum daha onceki adettin ikinci gunu 196 ile ogrenmistim simdi biraz az geldi insallah yukselir 🤲🏻 Sagolun 😘

Eki Görüntüle 3001994
Bende 38 le öğrenmiştim. Iki gün sonra kan verdiğimde 153 e çıkmıştı. Önemli olan betanın artışı biz burada iyi yada kötü desek de başlangıç için en doğru şey bu olur. İnşallah dilediğiniz gibi olur 🙏🏻

Progestan evde var daha once dusuk yaptigimda doktor vermisti acaba bi tane icsem mi diye dusundum ama doktora sormadan da icmek istemedim insallah bu defa saglikli gebelkk olur cok uzuldum daha oncekinde 🤲🏻 Bana dua edin lutfen Tesekkur ederim biraz icim rahatladi sagolun ❤️😘
Bencede doktorunuza göre hareket edin.
İnşallah Hayırlısı olsun sizin için 🙏🥰

Eki Görüntüle 3001994
Normal cnm bnmkide adete 2 gün kala 36ydi

Tesekkur ederim bende cok dusuk diye dusunmustum korktum daha onceki adettin ikinci gunu 196 ile ogrenmistim simdi biraz az geldi insallah yukselir 🤲🏻 Sagolun 😘
Yükselir inşallah dediğim gibi şuan icin normal değerin düzenli artk olursa sıkıntı olmaz 2 güne bir kan vermeye devam et sen

4EC5B05E-6E5E-442F-8B9A-0092EA1609A5.jpeg

Ilk testim hayalet cizgiydi ikincisi 5 inde yapmistim 6 sinda kanda hcg 32,7 cikmisti bugun adet olmam gereken gun bu sabah yaptim en sonuncu daha koyu cikti insallah yukseliyordur 🤲🏻 Bu aksam kan testi vermeye gidicem bakalim sonuc ne olucak rabbim hayirlisini nasip etsin. Tesekkur ederim hepinize🥰

Canım belirtin var miydi gebelik öncesi
Adet olacağım günden bi gün önce kasık ağrısı vardı. Onun dışında internette okuduğum gibi ne göğüs ağrısı mide bulantısı baş dönmesi hiiç bişey olmadı ki hamile olduğumu sandığım aylarda tüm belirtileri yaşardım psikolojikmen🙈

Canım belirtin var miydi gebelik öncesi

Adet olacağım günden bi gün önce kasık ağrısı vardı. Onun dışında internette okuduğum gibi ne göğüs ağrısı mide bulantısı baş dönmesi hiiç bişey olmadı ki hamile olduğumu sandığım aylarda tüm belirtileri yaşardım psikolojikmen🙈
Planli gebelik miydi sizin yani bekliyor muydunuz yumurtlama takip etmiş miydiniz

Back