- 11 Temmuz 2024
- 23
- 6
- 21
- Konu Sahibi gulsumummu
Doğumum üzerinden 9 ay geçti başta kendim sorna spiral kullandım kaydığı için çıkarttık pezervatfle korumuyoruz en son adet tarihim 20 Haziran 5 6 gün sürdü ama adetimden 9 gün sorna kahverengi pembe peçeteyle silince kırmızılık geldi 1 gün boyunca devam etti ama o sırada feci şekilde karın ağrım kasıklarım ağrıdı sanki adet oldum o sancılar baya kötü ağrı hafif değildi tekrar regl oldum sandım ama olmadım korku içime düştü orda zaten 3 defa ilişkim oldu ve pezervatifle ve delik mi diye kontrol ettik değildi akıntım bitti ama ağrılarım sürdü oda şuan yok şehir dışına çıktım geldim çocuktan dolayı çoğu şeye yetişemiyorum bide bu beni iyice mahvetti inşallah yoktur etrafımda soracak biri yok şuan adetime 10 gün gözüküyor ve göğsümden süt geldi eğilince tişörtüme ıslaklık geldi sıktım süt geldi en son bebeğim 4 aylıkken emdi şuna 9 ay mama kullanıyoruz ve ben hazır değilim korkuyorum lütfen cevaplarsanız çok güzel olur acaba yumurtlama çatlayınca olurmış o olabilir mi yoksa yerleşme kanaması bu kadar erken olurmu