Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bilerek deıl brnde kızım olsun ıstıyodum dıkkat ederım dıyodum ama reglıden hemen sonra hamıle kalacagımı hıc duşunmemıştım...uzayan akıntıyı farkketmıştım o gun ama onun yumurtlama oldugunu tam bılmıuodummm
Yok canım bilerek deıl brnde kızım olsun ıstıyodum dıkkat ederım dıyodum ama reglıden hemen sonra hamıle kalacagımı hıc duşunmemıştım...uzayan akıntıyı farkketmıştım o gun ama onun yumurtlama oldugunu tam bılmıuodummm
Adetin bittiği gün ve takip eden 2 gün ilişki oldu. Üç gün yani. Hamile kaldım. 5 haftalıkken düştü.
Amin hayırlısıyla inşaAllah.Rabbim yine nasip etsin insAllah
Benim adetin son gunu oldu. Yuksek ihtimal erkek.
Yuksek ihtimal erkek dedi iki farkli doktor da. Keisnlesmesi icin bir kac hafta beklemek gerekiyormusSağlıkla al kucağına insAllah doktor bişey dedi mi cinsiyet icin
Ben canim :) tek iliski ile hamile kaldim ... cok eminim gunuden :) ve kizim var şükür simdi....Arkadaslar adetten hemen sonraki 5 gun icinde takip yoluyla hamile kalanlar var mı ? Bebeklerinizin cinsiyetini paylasirmisiniz?
Ben canim :) tek iliski ile hamile kaldim ... cok eminim gunuden :) ve kizim var şükür simdi....
Ben varım canım adetten sonra 4. Gün hamile kaldım bebeğimin cinsiyeti erkek
Kendiliğinden oldu canım ben de hamile kalmam diye düşündüm bi kere korunmasız ilişki oldu .onda da hamile kaldım .Allah bagislasin canım Paşanı tedavi aşaması felanmiydi kendiliğinden mi ? Adetten sonra imkansız denir ya hep
kızlar ne kdr tuhaf dimi aslnda baktıgıımz bütün yöntemlerde cvplara bakıyorm yüzde 50 50 kızda var erkekte. zaten doğanın dengesi bu yüzde 50 kız yada erkek 2 secenek benmde bu ay adetin ilk gününden sayarak 12. ve 13. gün ilşkim oldu 12. gün 2 kere 13. gün tek ilşşki oldu ve 15. günü yumurtlama günü olarak gösteriyordu program. ama ben kasık ağrısı ve uzayan akıntıyı 11. günde hissettim bence tahminlerime göre o gün yumurtladm. eğer öyleyse ilşkiler yumurtlamadan snra oldu programa göreyse önce oldu eğer hamile kalırsam cinsiyeti ne olur kestrmem imkansz
doğru değilse bnm yumurtlamanın ertesi günü ilşşkim oldu acaba hamişmiyim acaba x mi y mi deli sorularProgram doğru değil canım hakkında hayırlısı oldun
doğru değilse bnm yumurtlamanın ertesi günü ilşşkim oldu acaba hamişmiyim acaba x mi y mi deli sorular