Adetten sonra kahverengi leke

Ya normalde bende de olurdu ama 1 hafta sürdü ve normal Ped koydum günlük Ped tasiyordu
Bir hafta mı sürdü ? Hamilelik şüphen var mı .? Canım tam bilmiyorum ama duyduğum bu tarz uzun süren kahverengi lekeler hamileliktede oluyormuş

Evleneli 4.5 ay oldu neredeyse her ay şüphelenip doktora gidip test yaptırdım tabi hepsi negatif :KK43: eşim dalga geçer oldu artık en ufak birşeyde kesin hamilesindir ondandır diyo :KK70: adetlerim düzensizse ben ne yapayım yani :KK70: doktora gitmeye de yüzüm kalmadı :KK70: bu kanama olduğundan beri de sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum ağrı veya şişlik var mı diye ama yok o yüzden ümitlenmicem :KK43:

Bir hafta mı sürdü ? Hamilelik şüphen var mı .? Canım tam bilmiyorum ama duyduğum bu tarz uzun süren kahverengi lekeler hamileliktede oluyormuş

Evet cnm 1 hafta boyunca kahverengi akinti geldi daha 4 gün var adeti më dün test yaptım sonuc negatif bakalım adetim gecikcekmi

Evet cnm 1 hafta boyunca kahverengi akinti geldi daha 4 gün var adeti më dün test yaptım sonuc negatif bakalım adetim gecikcekmi
Bu arada şüphe derken kasiklari ma ağrı giriyor Belim agriyor bazende midem bulanıyor ama istifra etmiyorum psikolojik mo bilmiyorum

Geç döllenmelerde hamilelik kan testinde bile belli olmayabiliyormuş o yüzden ümidi kaybetmeyelim :KK54:
Ya bilmiyorum ki hamilemiyim çünkü eşim korunuyor korunmadigi mız zaman da içime boşalma olmuyor ben istiyorum. Ama eşim suan görevinden dolayı daha erken diyor bilmiyorum inşallah hamileyizdir:)

Ya bilmiyorum ki hamilemiyim çünkü eşim korunuyor korunmadigi mız zaman da içime boşalma olmuyor ben istiyorum. Ama eşim suan görevinden dolayı daha erken diyor bilmiyorum inşallah hamileyizdir:)
Eğer korunmadığınız zaman geri çekilme yöntemini kullanıyorsanız o çok güvenli bi yöntem değil biz de öyle yapıyoruz ama hamile kalma riski var o yüzden her ay şüphelenip durdum zaten :KK70: inşallah en kısa sürede iyi haberlerimizi alırız :KK36:

X