Gebeliğe Hazırlık Adetten sonra gelen leke ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Kızlar adetim 4. Gunde bitti temızledım. 14 ekımde bitti yanı . Ama 3 gündür az da olsa kahverengı yada bazen kırmızı leke tarzı seyler gelıyor korktum ılk defa basıma geldı b neden olabılır acaba hala kesılmedi. Peçete ye gelıyor klomen kullanıyorum ılk defa acaba ondan mı oldu ki???? Basına gelen yazsın kuzlar cok streslendım

Strese girmenize gerek yok yumurtlama lekeleride olabilir klomen kullanımda bazen olabiliyor yinede doktora gözükün

İnşallah öyle değildir kötü düşünme benimde lekelenmem olurdu önceden

Baslarken lekelenme normal ama biterken ya enfeksiyon iltihap ya da kist vardir. Temizliyordur

Belki adetin tam olarak bitmemiştir? 10 güne kadar gelen kan adetten sayılıyor
Her ay 4 gün adet görsen bile belki bu ay adetin uzun sürmüş olabilir canım

Kan degıl ama canım nokta nokta böyle kahverengi leke gibi ama nokta kadar
Peki o 4 gun boyunca kanamaniz nasldi normale gore az miydi aynimiydi rengi tam nasildi ? Normal bildigimiz yogun adetmi

Peki o 4 gun boyunca kanamaniz nasldi normale gore az miydi aynimiydi rengi tam nasildi ? Normal bildigimiz yogun adetmi
Aynı her ay gibi yoğundu . 4. De temızlendım ama bugun 9. Gün hala nokta gibi gelıyor bıgun doktora gittim sormayı unuttum nedense cok üzgünüm

Acaba üstüne gorme yasiyor olabilirmisiniz. Hani bi ihtimal ?

Canım doktor bugun gebelık olsaydı söylerdı alttan baktı çünkü neyden oluyor hala anlamadım belkıde kist dökülüyor da olbılır
Haa o zaman evet kist dokukuyrdur belki ama sanslisinki dokuluyr. Bazilari kistten kurtulamior bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…