Adetten önce test pozitif kan negatif

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
389
108
103
30
Kızlar evde test yapıyorum pozitif kan verdim negatif sonra kanda pozitife dönen oldu mı yada benim aldığım testler hatalı böyle olan varsa yazabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_4480.jpeg
    173,3 KB · Görüntüleme: 20
Kan testi kesin sonuç verir. Evde yapılan testlerde hata olabiliyor.

Kızlar evde test yapıyorum pozitif kan verdim negatif sonra kanda pozitife dönen oldu mı yada benim aldığım testler hatalı böyle olan varsa yazabilir misiniz
Testin markası nedir artımed ve days doctor erken gebelik testi bende yalancı pozitif çıkarmıştı umarım sizin öyle olmaz

Aynen days doktor benimkide karnım kaşıklarım adet olacakmış gibi ama adetime daha var
Adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle öğrendim ben bulabilirseniz onunla yapın testinizi. Adet sancısı da olabilir gebelikte de adet sancısı gibi olabiliyo umarım çift çizgiyi görürsünüz

Adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle öğrendim ben bulabilirseniz onunla yapın testinizi. Adet sancısı da olabilir gebelikte de adet sancısı gibi olabiliyo umarım çift çizgiyi görürsünüz
Teşekkür ederim kanda çıkmadıysa yoktur diye tahmin ediyorum ama sonradan yükselir mi bilemedim

Canım grimsi çizgiler genelde negatif oluyor kırmızımsı olması lazım benimde basıma geldi dhaa önce

Merhaba kızlar benim testime de bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_2344.jpeg
    181,1 KB · Görüntüleme: 15
Prodoctor canım ben 18 ocakta ovritelle oldum çatlatma iğnesi iğnenin bugün 15.günü 13 ve 14.günü çıkan testler negatifti bugün böyle çıktı
Prod ise doğru yanıldığını hiç görmedim inşallah sağlıklı gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…