Ben hamile kaldığım ay adetten 3-4 gün önce pembe kahve gelmişti çok az peçeteye sildikçe .adet günü de kesilmişti
Test yaptırdınız mı Can'ım?
Acele etme... Dikkatli ol ağır iş falan yapma inşaallah bebişin seninledir❣Ha
Adet günümün geçmesini bekliyorum ama bir yandan da çok merak ediyorum neden olmuştur diye şimdi test yapipta sonunda hüsrana uğramak istemiyorum
Benim de adetten 10 gün once ara ara lekeler görmeye başladım 5. Gün kesildi. Şuan da test yapmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için adet günümün geçmesini bekliyorum dua edin
İnşallah dediğin gibi olur canım çok sağolAcele etme... Dikkatli ol ağır iş falan yapma inşaallah bebişin seninledir❣
Tabiki etmez olur muyum vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler hakkınızı helal edinhayırlısı inş.Bizi haberdar edin
İnşallah dediğin gibi olur canım çok sağol
Kızlar bugün test yaptım tek çizgi çıktı.
İnşAllah hayırlı bir haber alırsın canım bizde 4 aydır istiyoruz işte ama nasip kısmet ne zaman olursacanım benim de adetime nerdeyse 15 gün kala pembe kahverengi akıntılarım geldi aynen peçeteye gelir şekilde doktor muayeneden sonra kist yok dedi test verdi negatif ama bu hamile diilsin anlamına gelmio dedi progestan verdi bakalım bende meraklıyım aşırı stres yaptım bebek istiyoruz iki aydır eşimle