Bende şuan o durumdayım araştırdığımda bir hafta geciktikten sonra yapılınca daha doğru sonuç veriyormuş ben adet gecikmesi bekliyemMerhabalar, adetten 2 gün önce ilaç kullanacağım için test yaptım ama negatifi gördüm, adetlerim düzenlidir. Bu ay hsg yaptırdım içimden bi his hamileyim diyor. Acaba benim gibi olup adet gecikmesinden sonra pozitif gören var mı?
Son durum nedir benim de 23 gün gecikmem var adet olmam gereken tarihte benim de öyle lekelerim geldi testlerim hep negatif ve gala da olmadım kasıklarımda arada ağrı oluyor bir sonraki adet tarihime 8 gün varBugünde sarımsı, kahverengi sümüksü bi akıntı geldi, yok mu kimsede olaaaaaan
peki belirtilerin nelerdi balım :) akıntın oluyor muyduregl olmam gereken tarih 3 ocak 28 aralık yaptım negatifti 1 ocakta yaptım negatifti ama içimde şey vardı yanikan verdim beta 128 çıktı. reglimde gecikti şuan 6+3 hamilelik
Beta bu kadar düşükken 6+3 nasıl oluyor beta önemsiz sat mı önemliregl olmam gereken tarih 3 ocak 28 aralık yaptım negatifti 1 ocakta yaptım negatifti ama içimde şey vardı yanikan verdim beta 128 çıktı. reglimde gecikti şuan 6+3 hamilelik
1 ocakta beta verdim ^^ idrar negatif çıktı ama dedim baktırayım bide kan verdimBeta bu kadar düşükken 6+3 nasıl oluyor beta önemsiz sat mı önemli
Beeeen hsg sonra 29.gün negatif gördüm tam adet günümde sonra 33.gün 150 değeriyle öğrendimMerhabalar, adetten 2 gün önce ilaç kullanacağım için test yaptım ama negatifi gördüm, adetlerim düzenlidir. Bu ay hsg yaptırdım içimden bi his hamileyim diyor. Acaba benim gibi olup adet gecikmesinden sonra pozitif gören var mı?
Bir gelisme oldu mu hsg sonrasıMerhabalar, adetten 2 gün önce ilaç kullanacağım için test yaptım ama negatifi gördüm, adetlerim düzenlidir. Bu ay hsg yaptırdım içimden bi his hamileyim diyor. Acaba benim gibi olup adet gecikmesinden sonra pozitif gören var mı?
Hsg sonrası adet günümde testim negatif çıkmıştı. 2 gün gecikince 83değerle hamile olduğumu öğrenmiştimBir gelisme oldu mu hsg sonrası
Her hangi hormon sorununuz var miydi peki benim amh düşükHsg sonrası adet günümde testim negatif çıkmıştı. 2 gün gecikince 83değerle hamile olduğumu öğrenmiştim
Yumurtalıklarım polikistik görüntüdeydi başka sıkıntım yoktu bir de tüplerim tıkalıydı hsg sırasında açılmışHer hangi hormon sorununuz var miydi peki benim amh düşük