Adetten önce negatif görüp adet gecikmesinden sonra pozitif olan var mıı? Hsg çektirilen ay

susen17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
13
2
25
Merhabalar, adetten 2 gün önce ilaç kullanacağım için test yaptım ama negatifi gördüm, adetlerim düzenlidir. Bu ay hsg yaptırdım içimden bi his hamileyim diyor. Acaba benim gibi olup adet gecikmesinden sonra pozitif gören var mı? :KK43:

Merhabalar, adetten 2 gün önce ilaç kullanacağım için test yaptım ama negatifi gördüm, adetlerim düzenlidir. Bu ay hsg yaptırdım içimden bi his hamileyim diyor. Acaba benim gibi olup adet gecikmesinden sonra pozitif gören var mı? :KK43:
Bende şuan o durumdayım araştırdığımda bir hafta geciktikten sonra yapılınca daha doğru sonuç veriyormuş ben adet gecikmesi bekliyem😔😐

Benim bügün bat günüm dün pembe akıntı geldi, bugün hiç adet olcakmış gibi değilim anlamadım valla

Bugünde sarımsı, kahverengi sümüksü bi akıntı geldi, yok mu kimsede olaaaaaan :KK43:

Bugünde sarımsı, kahverengi sümüksü bi akıntı geldi, yok mu kimsede olaaaaaan :KK43:
Son durum nedir benim de 23 gün gecikmem var adet olmam gereken tarihte benim de öyle lekelerim geldi testlerim hep negatif ve gala da olmadım kasıklarımda arada ağrı oluyor bir sonraki adet tarihime 8 gün var

regl olmam gereken tarih 3 ocak 28 aralık yaptım negatifti 1 ocakta yaptım negatifti ama içimde şey vardı yani 😃 kan verdim beta 128 çıktı. reglimde gecikti şuan 6+3 hamilelik

regl olmam gereken tarih 3 ocak 28 aralık yaptım negatifti 1 ocakta yaptım negatifti ama içimde şey vardı yani 😃 kan verdim beta 128 çıktı. reglimde gecikti şuan 6+3 hamilelik
peki belirtilerin nelerdi balım :) akıntın oluyor muydu

Hafta sayılarını yazıyorlar ya bunu sat a mı betahcg göre mi ultrasona göre mi yazıyorlar peki

Kızlar selam bu üstüne görme nasıl oluyor? Ben adet oldum ama bi tuhaftı 2 gün yoğun kanamam oldu, adetin son günü batma oldu bacağıma falan vurdu. İki gündür kahverengi akıntım geçmiyor. Ne yaşadığımı anlamadım gitti

Test yaptım hayalet çizgi var yok mu yaşayan ya, biri cevap verse keşke
51FD310C-A9C6-4F1C-8D2A-B2C2076281D2.jpeg
07C64A15-B1FE-411F-A941-15FA63836C40.jpeg

Beeeen hsg sonra 29.gün negatif gördüm tam adet günümde sonra 33.gün 150 değeriyle öğrendim

Bir gelisme oldu mu hsg sonrası

X