• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten önce kahverengi lekelenme !!!

Canım merhaba. Öncelikle tebrik ederim hayırlı evlat olsun inşallah. Bende şuan tedavi görüyorum 2 yıldır olmuyor bebeğimiz. Femara ile tedaviye başladık olmazsa 3 ay aşılama oda olmazsa tüp Bebek dedi doktor um. Devlet hastanesinda tedavi oluyorum. Devlet hastanesinde tüp bebek için ne kadar masraf yaptınız siz
Devlet hastanesinde rapor kullandığımız için çok para harcamadık canım sadece bir miktar ilaç parası ödedik birde hastaneye 400-500 lira gibi bir transfer ücreti ödedik toplamda 3-4 bini geçmemiştir.

Özelde 70 bin ödeyenleri duydum ya. Onun yanında 3-4 para bile değil 😂
Valla 70 bini bilmiyorum ama bizde 25.000 den fazla ödedik ilaçların bir çoğu elimde olduğu halde 2 kez devlette hüsrana uğrayınca mecbbur kaldık özele umarım sizin güzel olur sonucunuz.

Sağ kasıkta batmalarım var ve adet öncesi hep bembeyaz olan akıntım 3-4 gündür sarı sarı
İltihap da olablır kist de olablır hamılleıkte . Benım adetten 5 gün önce yerleşme lekem olmustj . Adet oldum sandım ama megersem yerlesme lekesiymiş ni geldi bi durdu bi geldi durdu sonra test yaptım hamıleydım . Hakkınızda hayırlısı olsun ama test yapın 🌺

İltihap da olablır kist de olablır hamılleıkte . Benım adetten 5 gün önce yerleşme lekem olmustj . Adet oldum sandım ama megersem yerlesme lekesiymiş ni geldi bi durdu bi geldi durdu sonra test yaptım hamıleydım . Hakkınızda hayırlısı olsun ama test yapın 🌺
Bence gebelikten çok kiste yordum solda kist vardı zaten ama batlamalarım sağ kasıkta oluyor farklı düşünmem o yüzden test yapmak istemiyorum zaten bat yarın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kokusuz akıntım ama iltihap düşünmedim ondan

Back
X