adetten önce hamile kalinirmi

yumurtanın çatlama tarihine bağlı..eğer geç çatlamışsa kalabilirsin..zaten geç çatlamışsa buna bağlı olarak adetinde geç gelecektir..

tsk ederim canim
saatlerdir bu knuyu arstiriyorum
aslinda sabah vucut isisi cok fazlaydi ve test ettim sivida tam tarif edilen sekilde(yani ovulasyona uygun)görünüyor
kararsizim yarin ertesi gün hapi alsammi almasammi diye
saglikli hayirli bir kizim olmasini siddetle arzu ediyorum yanlis anlasilmasin ama gönlümden böyle geciyor..onun icin yöntemler ararken bir kaza oldu
o yüzden simdi napsam diye debelenip duruyorum
adete yakin zamanda hamile kalip kizi olan varmi ki....

adetine yakın hamile kalırsın.kız olma ihtimali artık allaha kalmış.bana kalırsa senin oğlun olacak canım

tsk ederim canim
saatlerdir bu knuyu arstiriyorum
aslinda sabah vucut isisi cok fazlaydi ve test ettim sivida tam tarif edilen sekilde(yani ovulasyona uygun)görünüyor
kararsizim yarin ertesi gün hapi alsammi almasammi diye
saglikli hayirli bir kizim olmasini siddetle arzu ediyorum yanlis anlasilmasin ama gönlümden böyle geciyor..onun icin yöntemler ararken bir kaza oldu
o yüzden simdi napsam diye debelenip duruyorum
adete yakin zamanda hamile kalip kizi olan varmi ki....

bende arkadaşlara katılıyorum canım.bunun için bende 5 aydır uğraşıyorum allahım çok fazla bekletmeden nasip eder inş hepimize.bence oluruna bırak.eğer hamile kaldıysan nasip böyleymiş dersin kısmeti varmış demekki bebeğinin.eğer değilsen de istemiyorsan bundan sonraki aylarda çaresine bakarsın.bence hap falan kullanma.ama yine senin isteğine kalmış.

adetine yakın hamile kalırsın.kız olma ihtimali artık allaha kalmış.bana kalırsa senin oğlun olacak canım

yorumun icin tskler canim
neye dayanarak oglan olur dedin,2 oglum oldu pespese yine bir kizim olmasini cok arzuluyorum
aslinda esim sicak dus almisti bununda etkisi ooldugunu okudum,birde gün icinde 2 defa olunca bazi gerekli sartlarin yerine geldigi kanaatine vardim ama yine korkuyorum iste,gercekten hayirlisisyla bir kiz sahibi olmayi arzu ediyorum

canım zaten %90 hemen hamile kalamıyorsun o yüzden başla sen çalışmalara bak ben plan yaptımda ne oldu 10 aydır bekliyoruz :nazar:

canim Allah gönlüne göre tez vakitte ihsan etsin ins,bende zamaninda 9 ay beklemistim ne kadar zor gecmisti her gece sabaha kadar ne dualar ediyordum seni cok iyi anliyorum canim

bende arkadaşlara katılıyorum canım.bunun için bende 5 aydır uğraşıyorum allahım çok fazla bekletmeden nasip eder inş hepimize.bence oluruna bırak.eğer hamile kaldıysan nasip böyleymiş dersin kısmeti varmış demekki bebeğinin.eğer değilsen de istemiyorsan bundan sonraki aylarda çaresine bakarsın.bence hap falan kullanma.ama yine senin isteğine kalmış.

canim gercekten kararsizim gittim dr a hapi yazdirdim esim zaten cocuk felan istemiyor ama ben illede kiz olsun diye bir tane daha yapmak istiyorum,su saaate kadar ilaci almadim ama yarin ne gösterir bilmiyorum daha dogrusu ne yapmaliyim bilmiyorum off yaa:1no2:

bende hapı bu ay bıraktım. ne zaman faliyete geçeriz bilmiyorum.

Allah gönlünüze göre versin.

X