Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaten %90 hemen hamile kalamıyorsun o yüzden başla sen çalışmalara bak ben plan yaptımda ne oldu 10 aydır bekliyoruzdaha hapida bu ay biraktim yaa aslinda daha beklemem lazim hamile kalmam icin...
tsk ederim canim
saatlerdir bu knuyu arstiriyorum
aslinda sabah vucut isisi cok fazlaydi ve test ettim sivida tam tarif edilen sekilde(yani ovulasyona uygun)görünüyor
kararsizim yarin ertesi gün hapi alsammi almasammi diye
saglikli hayirli bir kizim olmasini siddetle arzu ediyorum yanlis anlasilmasin ama gönlümden böyle geciyor..onun icin yöntemler ararken bir kaza oldu
o yüzden simdi napsam diye debelenip duruyorum
adete yakin zamanda hamile kalip kizi olan varmi ki....
adetine yakın hamile kalırsın.kız olma ihtimali artık allaha kalmış.bana kalırsa senin oğlun olacak canım
canım zaten %90 hemen hamile kalamıyorsun o yüzden başla sen çalışmalara bak ben plan yaptımda ne oldu 10 aydır bekliyoruz
bende arkadaşlara katılıyorum canım.bunun için bende 5 aydır uğraşıyorum allahım çok fazla bekletmeden nasip eder inş hepimize.bence oluruna bırak.eğer hamile kaldıysan nasip böyleymiş dersin kısmeti varmış demekki bebeğinin.eğer değilsen de istemiyorsan bundan sonraki aylarda çaresine bakarsın.bence hap falan kullanma.ama yine senin isteğine kalmış.