Canım silikte olsa ben gördüm inşallah güzel sonuç alırsınArkadaşlar adetimden bir gün önce gebelik testi yaptım sizce hamile miyim?
Teşekkür ederim inşallah :)Canım silikte olsa ben gördüm inşallah güzel sonuç alırsın
Amin inşallahBen gördüm kan ver canım hayırlı olsun
Silik çıkması beta hcgnin çok yüksek olmamasından kaynaklı, yeni hamilelik olunca böyle silik çıkar her türlü pozitif hayırlı olsunİlk kez yaptım silik çıkınca emin olamadım
Okudukca mutlu oluyorum inşallah öyledirSilik çıkması beta hcgnin çok yüksek olmamasından kaynaklı, yeni hamilelik olunca böyle silik çıkar her türlü pozitif hayırlı olsun
Bende adetimden bir gün önce silik çizgi görüp aynı gün kan tahlili verdim. 1.20 beta çıktı hamile değilsin dedi doktor. 3 gün adetim gecikti. Tekrar test yapmak için bir hafta bekleyeceğim. İnşallah değerim yükselir. Belirtilerim kasık ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı gaz ve halsizim.Arkadaşlar adetimden bir gün önce gebelik testi yaptım sizce hamile miyim?
Kan verdiniz mi testin markası nedirArkadaşlar adetimden bir gün önce gebelik testi yaptım sizce hamile miyim?
Belirtilerin aynısı bende de var hayırlısı olsun hakkımızda sen kadın doğumdan mı randevu alıp gittin yoksa sağlık ocağında mı yaptırdın tahliliBende adetimden bir gün önce silik çizgi görüp aynı gün kan tahlili verdim. 1.20 beta çıktı hamile değilsin dedi doktor. 3 gün adetim gecikti. Tekrar test yapmak için bir hafta bekleyeceğim. İnşallah değerim yükselir. Belirtilerim kasık ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı gaz ve halsizim.
Bir de tekrar evde test yaptın mı o zaman sonuç nasıldı?Bende adetimden bir gün önce silik çizgi görüp aynı gün kan tahlili verdim. 1.20 beta çıktı hamile değilsin dedi doktor. 3 gün adetim gecikti. Tekrar test yapmak için bir hafta bekleyeceğim. İnşallah değerim yükselir. Belirtilerim kasık ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı gaz ve halsizim.
Kadın doğuma gitmiştim. 19 unda yaptırmıştım kan tahlilini sabahında da idrar tahlili. Daha önce de 15 şubatta idrar testi yapmıştım evde o zaman negatif çıkmıştı yazmayı unutmuşum. Çarşamba gününü bekleyeceğim üzerine bir daha test yapmadım. Çarşambaya kadar adet olmazsam 1 hafta gecikmiş olacak ve idrar da kan testide o gün yapıcam. Sabırla bekliyorum şuanBelirtilerin aynısı bende de var hayırlısı olsun hakkımızda sen kadın doğumdan mı randevu alıp gittin yoksa sağlık ocağında mı yaptırdın tahlili
İnşallah evde bence bir daha test yapın belli ipucu verebilir :)Kadın doğuma gitmiştim. 19 unda yaptırmıştım kan tahlilini sabahında da idrar tahlili. Daha önce de 15 şubatta idrar testi yapmıştım evde o zaman negatif çıkmıştı yazmayı unutmuşum. Çarşamba gününü bekleyeceğim üzerine bir daha test yapmadım. Çarşambaya kadar adet olmazsam 1 hafta gecikmiş olacak ve idrar da kan testide o gün yapıcam. Sabırla bekliyorum şuan. Umarım güzel haber alırsınız sizde.
Reglime 4 gün kala test yaptım bende sizinkinden silik çıktı ikinci çizgi bence var yeni olduğu için böyle olabilir inşallah hamileyizdir ikimizde aminArkadaşlar adetimden bir gün önce gebelik testi yaptım sizce hamile miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?