Adetten önce gebelik testi

Evet net bir şekilde var inşallah kanda da güzel bir değer çıkar

Saglikla kucagina alirsin insallah kan ver bakalim guzel degerler gorursun umarim. İlk kez mi yaptin adet oncesi test bende bugun yaptim ama negatif 4 gun var bat

Arkadaşlar adetimden bir gün önce gebelik testi yaptım sizce hamile miyim?
Bende adetimden bir gün önce silik çizgi görüp aynı gün kan tahlili verdim. 1.20 beta çıktı hamile değilsin dedi doktor. 3 gün adetim gecikti. Tekrar test yapmak için bir hafta bekleyeceğim. İnşallah değerim yükselir. Belirtilerim kasık ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı gaz ve halsizim.

Belirtilerin aynısı bende de var hayırlısı olsun hakkımızda sen kadın doğumdan mı randevu alıp gittin yoksa sağlık ocağında mı yaptırdın tahlili

Bir de tekrar evde test yaptın mı o zaman sonuç nasıldı?

Belirtilerin aynısı bende de var hayırlısı olsun hakkımızda sen kadın doğumdan mı randevu alıp gittin yoksa sağlık ocağında mı yaptırdın tahlili
Kadın doğuma gitmiştim. 19 unda yaptırmıştım kan tahlilini sabahında da idrar tahlili. Daha önce de 15 şubatta idrar testi yapmıştım evde o zaman negatif çıkmıştı yazmayı unutmuşum. Çarşamba gününü bekleyeceğim üzerine bir daha test yapmadım. Çarşambaya kadar adet olmazsam 1 hafta gecikmiş olacak ve idrar da kan testide o gün yapıcam. Sabırla bekliyorum şuan . Umarım güzel haber alırsınız sizde.

İnşallah evde bence bir daha test yapın belli ipucu verebilir :)

Arkadaşlar adetimden bir gün önce gebelik testi yaptım sizce hamile miyim?
Reglime 4 gün kala test yaptım bende sizinkinden silik çıktı ikinci çizgi bence var yeni olduğu için böyle olabilir inşallah hamileyizdir ikimizde amin

Laboquick için güvenilir diyorlar büyük ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…