• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten önce gebelik belirtileri yaşayanlar?

Merveee000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
158
55
48
30
Kızlar merhaba. Adetime 8 gün var bel ağrısı cok hafif vajinal batma oluyor. Akıntim çok az hafif beyaz yoğun şekilde geliyor. Adetten önce böyle belirtiler yaşayan yada yaşayıp hamile olan var mı acaba?

Canım daha 8 gun varmis. Belirti yasaman mumkun degil ki. Daha yeni dolleniyor ya da dollenmek uzere. Adet gununde idrar testi yapabilirsin.

Benmde adetime 7 gün var ve belim agriyor kasiklarim agriyor halsizim kendimi cok sis hissediyorum zayif oldugum halde bilmiyorum tuaf. Test yaptim ama negatif cikti sanirim fazla erken yaptm testi🤷🏻‍♀️

Bende aynıyım bel ağrısı vajinal batma yaşıyorum adet olacakmisim gibi ama daha 9 gün var adetime. Erken gebelik testi mi yaptın normal gebelik testi mi

Kızlar merhaba. Adetime 8 gün var bel ağrısı cok hafif vajinal batma oluyor. Akıntim çok az hafif beyaz yoğun şekilde geliyor. Adetten önce böyle belirtiler yaşayan yada yaşayıp hamile olan var mı acaba?
Valla canım ben anlatınca inanmamıştı kk nın hatunları ama hamileydim.
Adetin kaçıncı günü başladı hatırlamıyorum ama adetten önce göğüs ucu hassasiyeti,bel ve yanların ağrısı,sol kasıkta bir misket varmış gibi hassasiyet ve batma, hafif sarımsı akıntı. Bunların hepsini yaşadım ve normalde adet öncesi asla göğüslerim belirti vermezdi.
Birde rüya görmüştüm gerçekten hissediyordum yani.

Bendede
Valla canım ben anlatınca inanmamıştı kk nın hatunları ama hamileydim.
Adetin kaçıncı günü başladı hatırlamıyorum ama adetten önce göğüs ucu hassasiyeti,bel ve yanların ağrısı,sol kasıkta bir misket varmış gibi hassasiyet ve batma, hafif sarımsı akıntı. Bunların hepsini yaşadım ve normalde adet öncesi asla göğüslerim belirti vermezdi.
Birde rüya görmüştüm gerçekten hissediyordum yani.
Yaa ne güzel demkki olabiliyormus adet önceside. Peki Adet öncesi test yapmismiydin canim. Ben yaosam mi diye dusunuyorum erken gebelik testi ama korkuyorumda negatif olur erkendir diye

Bendede

Yaa ne güzel demkki olabiliyormus adet önceside. Peki Adet öncesi test yapmismiydin canim. Ben yaosam mi diye dusunuyorum erken gebelik testi ama korkuyorumda negatif olur erkendir diye
9 gün kala yaptım negatifti normal test. 7.gün yaptım 2.5 saat sonra çizgi çıktı kkda bunada inanmayanlar var. 5 gün kala yaptım 1 saat sonra silik çıktı. Adet günü kan verdim hamileydim. Normalde 24 saatte beklesem çizgi çıkmazdı.

Bendede

Erken gebelik testine o kadar para verme bence onun yerine 3 tane normal test 2 günde bir yap

9 gün kala yaptım negatifti normal test. 7.gün yaptım 2.5 saat sonra çizgi çıktı kkda bunada inanmayanlar var. 5 gün kala yaptım 1 saat sonra silik çıktı. Adet günü kan verdim hamileydim. Normalde 24 saatte beklesem çizgi çıkmazdı.
Sen belirtilerine hislerine guvenmissin iyi yapmissin.zaten idrar testinde adet gecikmeden cikmaya biliyormus seninde oyle olmus demkki. En iyisi kan testi verip emin olmak.

Bnm de bu sekılde oldu adet oldum. Sonrasında hamıle. Oldugumu ogrendım suan 3 aylık kızım var. Yanı rahim kendinı hamılelıgı de hazırlıyor dur.

Back