• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten önce değil sonra gelen kahverengi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devam ediyor mu kahverengi lekelenmen?
Hayır bitti şuan yumurtlama dönemine girdim ve ciddi akintim var peçete koyuyorum ve hani gizlemek istemiyorum doğru sonuç almak için ayıptır söylemesi koku yapıyor birde

Benim de kimyasal da kahve akintim oldu camur gibi ama oncesinde ciddi karin agrim oldu hayatimda oyle bir agri cekmedim .

Benim de kimyasal da kahve akintim oldu camur gibi ama oncesinde ciddi karin agrim oldu hayatimda oyle bir agri cekmedim .
Oofff benimde yaa şimdi ben kimyasal geçirdim o zaman hiç bi zaman emin olamayacağım tabi ama tüm belirtiler öyle neden ya rabbim neden vermiyor bize bebek :KK43::KK42:

Oofff benimde yaa şimdi ben kimyasal geçirdim o zaman hiç bi zaman emin olamayacağım tabi ama tüm belirtiler öyle neden ya rabbim neden vermiyor bize bebek :KK43::KK42:
O akinti basladigi anda kan testi yaptirsaydin anlasilirdi canim .belkı de kist vardi parçalandı bilemeyiz betaya bakmadan

O akinti basladigi anda kan testi yaptirsaydin anlasilirdi canim .belkı de kist vardi parçalandı bilemeyiz betaya bakmadan
Kist var bende ilk tedaviye başladığım da sağ tarafta zararsız bir kist olduğunu söylemişti düşecek olsa 3 yılda dusmezmiydi ki acaba kafam da deli sorular yine

Eger oyleyse kalabiliyorsun demek ki,ve kendiliginden sonlandiysa kromozomsal bi sorundur o gebelikte gecerli olan,yani vucudun tepkisi.
Vardir bi hayir canim belki de gebelige hazirliyor rahim kendisini belli olmaz ki..
Fatma ana eli otu duydun mu hic denedin mi?

Eger oyleyse kalabiliyorsun demek ki,ve kendiliginden sonlandiysa kromozomsal bi sorundur o gebelikte gecerli olan,yani vucudun tepkisi.
Vardir bi hayir canim belki de gebelige hazirliyor rahim kendisini belli olmaz ki..
Fatma ana eli otu duydun mu hic denedin mi?
Hayır onu demedim kürler yaptım ama onu bilmiyorum nedir o

Hayır onu demedim kürler yaptım ama onu bilmiyorum nedir o

Umre'ye gidenlerden varsa tanidigin fln rica edebilirsin getirsinler diye
Ottan 1 parca camasirina takiyorsun birde genis bi surahiye koyuyorsun dualari var onlari okuyacaksin esinde sende iceceksiniz suyu bitene kadar
Yumurtlama zamani yapiyorsun ve iliski oncesi 2 rekat namaz var
Yazilari var nette sende bi arastir canim
Bulamazsan bende bakar yazarim dualari
Meryem suresi nas felak ayetel kursi fln var daha da vardi galiba
Hatta burda o konuyla ilgili konu basliklarida var göz gezdir

Back