- 20 Nisan 2016
- 892
- 626
- 103
Hayır bitti şuan yumurtlama dönemine girdim ve ciddi akintim var peçete koyuyorum ve hani gizlemek istemiyorum doğru sonuç almak için ayıptır söylemesi koku yapıyor birdeDevam ediyor mu kahverengi lekelenmen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bitti şuan yumurtlama dönemine girdim ve ciddi akintim var peçete koyuyorum ve hani gizlemek istemiyorum doğru sonuç almak için ayıptır söylemesi koku yapıyor birdeDevam ediyor mu kahverengi lekelenmen?
Hayirlisi canim artikHayır bitti şuan yumurtlama dönemine girdim ve ciddi akintim var peçete koyuyorum ve hani gizlemek istemiyorum doğru sonuç almak için ayıptır söylemesi koku yapıyor birde
Amin hayırlısı demekten başka hiç birşey gelmiyor elden tam yumurtlama dönemimde eşimde 15 gün iş için şehir dışına çıktı çok yoruldum artık yaHayirlisi canim artik
Ne kadardir istiyorsunuz cocukAmin hayırlısı demekten başka hiç birşey gelmiyor elden tam yumurtlama dönemimde eşimde 15 gün iş için şehir dışına çıktı çok yoruldum artık ya
3 yıldır olmuyor malesef her şeyi yaptıkNe kadardir istiyorsunuz cocuk
Oofff benimde yaa şimdi ben kimyasal geçirdim o zaman hiç bi zaman emin olamayacağım tabi ama tüm belirtiler öyle neden ya rabbim neden vermiyor bize bebekBenim de kimyasal da kahve akintim oldu camur gibi ama oncesinde ciddi karin agrim oldu hayatimda oyle bir agri cekmedim .
O akinti basladigi anda kan testi yaptirsaydin anlasilirdi canim .belkı de kist vardi parçalandı bilemeyiz betaya bakmadanOofff benimde yaa şimdi ben kimyasal geçirdim o zaman hiç bi zaman emin olamayacağım tabi ama tüm belirtiler öyle neden ya rabbim neden vermiyor bize bebek![]()
Kist var bende ilk tedaviye başladığım da sağ tarafta zararsız bir kist olduğunu söylemişti düşecek olsa 3 yılda dusmezmiydi ki acaba kafam da deli sorular yineO akinti basladigi anda kan testi yaptirsaydin anlasilirdi canim .belkı de kist vardi parçalandı bilemeyiz betaya bakmadan
Oofff benimde yaa şimdi ben kimyasal geçirdim o zaman hiç bi zaman emin olamayacağım tabi ama tüm belirtiler öyle neden ya rabbim neden vermiyor bize bebek![]()
Hayır onu demedim kürler yaptım ama onu bilmiyorum nedir oEger oyleyse kalabiliyorsun demek ki,ve kendiliginden sonlandiysa kromozomsal bi sorundur o gebelikte gecerli olan,yani vucudun tepkisi.
Vardir bi hayir canim belki de gebelige hazirliyor rahim kendisini belli olmaz ki..
Fatma ana eli otu duydun mu hic denedin mi?
Hayır onu demedim kürler yaptım ama onu bilmiyorum nedir o
Ben internetten getirtmistim canim o otu. Bende fayda etmedi yani mutlaka etkisi olmustur ama tekrar denemeyi dusunuyorum.Denemekte fayda var ama umreye giden biri bulmam lazım önce
Hayırlısı olsun bu sefer işe yarar inşallahBen internetten getirtmistim canim o otu. Bende fayda etmedi yani mutlaka etkisi olmustur ama tekrar denemeyi dusunuyorum.