Gebeliğe Hazırlık Adetten önce değil sonra gelen kahverengi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esra011

BENDE BİR GÜN ANNE OLACAĞIM
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
892
626
103
Kızlar merhabalar burda çok yazı okudum ama hepsi adet olmadan önce benim sorum şu 3 gün adet olurum ben ve çok düzenlidir adetim bu ay adet oldum ve acayip büyük parçalar düşürdüm bu yaşıma kadar böyle olmamıştı bu arada bebek istiyoruz 3 yıldır demem o ki adetim bitti temizlendim ve ertesi günü ilişki oldu ve sabahı kıyafetimi batıracak şekilde kahverengi akıntı oldu bilgisi olanınız varmıdır acaba düşükten şüpheleniyorum

Ve halada devam ediyor ara ara az geliyor böyle ne bilim toprak gibi tortulu

aklima iki ihtimal geldi farkinda olmadan kimyasal gebelik gecirmis olabilirsiniz yada adetin kalan parcalari gelmistir
Bende öyle düşünüyorum ama işte insan toz konduramıyor neden böyle oluyor anlamıyorum herşey iyi hicbir sorun yok ama yinede olmuyor cvpladigin için çok teşekkür ederim başkasından duyunca rahatlıyor insan

ben de ayni durumdayim arkadasim 4.ay bitti doktor diyo bi sorunun yok Allaha kalmis ne zamn nasip ederse cok sukur bi derdimiz yok ondan dolayi olmuyo demiyoruz boyle dusun. muayene oldunmu varmiymis bi sorun

Enfeksiyon çıktı benim de adetten sonra gelmişti Dr a gittim bi Dr a gidin bence

ben de ayni durumdayim arkadasim 4.ay bitti doktor diyo bi sorunun yok Allaha kalmis ne zamn nasip ederse cok sukur bi derdimiz yok ondan dolayi olmuyo demiyoruz boyle dusun. muayene oldunmu varmiymis bi sorun
Yok hiç bir sorun yok rahim filmi çektirdim 2 defa aşılama oldum eşimin spermleri yeterli olmasına rağmen varikosel ameliyatı oldu ama 4. Yilimiza gireceğiz yılbaşında hala olmuyor bunlar olmadan ilk yılda 4 haftalık düşük yaptım onun dışında hiç birşey yok tahlillerim değerlerim hangi doktora göstersem senin ve eşinin bu zamana kadar çocuk olmamasına hayret ediyorlar ve psikiyatri tavsiye ediyorlar

Merhaba. Size fikir mi olur bilmiyorum ama ben kimyasal gebelik yaşadığımda adetten bir hafta sonra kahverengi akinti olmustu ben dusuk olabilecegini hic dusunmeden gebelik testi yaptim pozitif cikti ertesi gun dr'a gittigimde kimyasal gebelik yasadigimi soyledi.

Keşke bende test yapsaydım en azından şüphede kalmaz kimyasal olduğunu bilirdim bir daha ki doktora gittiğimde en azından bebegin tuunamadigini söyler ona göre tedavi alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…