• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten önce beta testi yaptıranlar bakabilir mi?

Merhaba benim adetin 12 gün geçti ama 3 gün geçtiğinde kanda 1.20 negatif çıktı.doktor 10 gün gecikirse tekrarlayalım tahlili dedi ama negatiftir diye gitmedim henüz,pazartesi idrar testi yapıcam kısmet artık hayırlısı olsun.

Merhaba benim adetin 12 gün geçti ama 3 gün geçtiğinde kanda 1.20 negatif çıktı.doktor 10 gün gecikirse tekrarlayalım tahlili dedi ama negatiftir diye gitmedim henüz,pazartesi idrar testi yapıcam kısmet artık hayırlısı olsun.
Tekrar kan baktırmalısın bana kalırsa en kesin ve garanti sonuç o

Kan negatifti bu yüzden pek ümitli değilim zaten niye olamıyorum diye doktora gitmem gerekiyor,ilk defa bu kadar gecikti :/

Kan negatifti bu yüzden pek ümitli değilim zaten niye olamıyorum diye doktora gitmem gerekiyor,ilk defa bu kadar gecikti :/
Belki geç dollenme olmuştur kanda baktır eger yoksa doktor adet sokturucu verir benmde adete 6 gun kaldı 9 gun varken 1.20 cıkmştı adeti bekliorm gecerse oyle yaptrcam uzulmk istemyorm artk

Erken değilmi test için adet günün gelmemiş idrarda nadir belli olur bu zamanda,beklemelisin canım boşuna moralini bozma bence.

Benimde adetime 4gun var insallah olmam heray beklemek zor birsey 4 sene oldu bekliyorum....3ay evvel ameliyat oldum ama bu ay olacak hissediyorum son 4gun hadi bakalim insallah iyi haber alirizzz hepimiz

Benimde adetime 4gun var insallah olmam heray beklemek zor birsey 4 sene oldu bekliyorum....3ay evvel ameliyat oldum ama bu ay olacak hissediyorum son 4gun hadi bakalim insallah iyi haber alirizzz hepimiz
İnş cnm. Benmde son 4 gunum var ama umudum yok pek karnm agryo adet olcam sanrm

Kızlar son 3 gun kaldı adete yan cevirip bakın bi silik czgi var mı beynm dalga mı gecio bnmle?

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-24-16-25-40.jpg
    Screenshot_2016-02-24-16-25-40.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 144
Kızlar son 3 gun kaldı adete yan cevirip bakın bi silik czgi var mı beynm dalga mı gecio bnmle?
Cnm vence biraz daha bekle pek gozukmuyor ama dayanamiyorum heyecandan bekleyemiyorum.dersen predictor early al adetten 6gun once kesin sonuc veriyorr

Back