- 20 Ağustos 2015
- 258
- 133
- 18
- 34
Aynen nasip artık sizin var mı bebiş
Evet taze anne adayiyim.allah sana da nasip etsin en yakin zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen nasip artık sizin var mı bebiş
Ayy amin cnm dilinden bal damlıo :)Evet taze anne adayiyim.allah sana da nasip etsin en yakin zamanda
Tekrar kan baktırmalısın bana kalırsa en kesin ve garanti sonuç oMerhaba benim adetin 12 gün geçti ama 3 gün geçtiğinde kanda 1.20 negatif çıktı.doktor 10 gün gecikirse tekrarlayalım tahlili dedi ama negatiftir diye gitmedim henüz,pazartesi idrar testi yapıcam kısmet artık hayırlısı olsun.
Belki geç dollenme olmuştur kanda baktır eger yoksa doktor adet sokturucu verir benmde adete 6 gun kaldı 9 gun varken 1.20 cıkmştı adeti bekliorm gecerse oyle yaptrcam uzulmk istemyorm artkKan negatifti bu yüzden pek ümitli değilim zaten niye olamıyorum diye doktora gitmem gerekiyor,ilk defa bu kadar gecikti :/
Evet beklemek çok sıkıcı aynen canımBelki geç dollenme olmuştur kanda baktır eger yoksa doktor adet sokturucu verir benmde adete 6 gun kaldı 9 gun varken 1.20 cıkmştı adeti bekliorm gecerse oyle yaptrcam uzulmk istemyorm artk
Ov. Testyle gebelik ogrenenleri okumştm bnde deneyim dedm ama negatf cktı sanrm bu ayda umut yok bndeEvet beklemek çok sıkıcı aynen canım
Adete son 5 gun 2 gun sonra da dogm gunum surprz olurdu bna ne guzlErken değilmi test için adet günün gelmemiş idrarda nadir belli olur bu zamanda,beklemelisin canım boşuna moralini bozma bence.
İnş bakalm sen nabtın cnm var mıydı bebiş?İnşallah pozitif olur karamsar olma canım
İnş cnm. Benmde son 4 gunum var ama umudum yok pek karnm agryo adet olcam sanrmBenimde adetime 4gun var insallah olmam heray beklemek zor birsey 4 sene oldu bekliyorum....3ay evvel ameliyat oldum ama bu ay olacak hissediyorum son 4gun hadi bakalim insallah iyi haber alirizzz hepimiz
Cnm vence biraz daha bekle pek gozukmuyor ama dayanamiyorum heyecandan bekleyemiyorum.dersen predictor early al adetten 6gun once kesin sonuc veriyorrKızlar son 3 gun kaldı adete yan cevirip bakın bi silik czgi var mı beynm dalga mı gecio bnmle?
Anldm cnm yarın yaparm cok tskCnm vence biraz daha bekle pek gozukmuyor ama dayanamiyorum heyecandan bekleyemiyorum.dersen predictor early al adetten 6gun once kesin sonuc veriyorr