Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle cok tskler cevabın için. cok sbrsızım yarın doktra gtmeyi düşünüodum karnımda cok batma var beklemek mahvedyo insanıCanım adetime 9 gün var demişsin kan testi için çok erken adetin geçmesi en uygunu olur. ben adetim bir gün gecikti yaptırdım doktor erken gelmişsin dedi. İnşallah hayırlısı olur senin için ama biraz daha sabırlı ol ve çok fazla düşünme rahat ol derim.
Seni çok iyi anlıyorum benimde 20 gündür kasık ağrım ve bir çok belirtim var adetim gecikti kan testi yaptırdım negatif 4 gün sonra tekrar yaptırdım yine negatif ve hala adet olmadım kasık ağrılarım devam ediyor. Çok heveslendim stresten oldu sanırım adet olamadım heveslenip negatifi görünce üzülmek te cabası en iyisi rahat olmak ama ben pek o konuda becerikli değilim :) sen rahat olmayı dene inşallah Allah gönlüne göre verir.öncelikle cok tskler cevabın için. cok sbrsızım yarın doktra gtmeyi düşünüodum karnımda cok batma var beklemek mahvedyo insanı
İnş hepimizin honlune gore olur netten arastryorum kan testi kesn sonuc verir yazıyo her yerde cok kararsızım dedgn gbi negatfi duyup uzulmektense beklmek en iisi sanırmSeni çok iyi anlıyorum benimde 20 gündür kasık ağrım ve bir çok belirtim var adetim gecikti kan testi yaptırdım negatif 4 gün sonra tekrar yaptırdım yine negatif ve hala adet olmadım kasık ağrılarım devam ediyor. Çok heveslendim stresten oldu sanırım adet olamadım heveslenip negatifi görünce üzülmek te cabası en iyisi rahat olmak ama ben pek o konuda becerikli değilim :) sen rahat olmayı dene inşallah Allah gönlüne göre verir.
En azından bir kaç gün daha bekle 9 gün çok erken üzülünce de adet gecikio bu sefer onun stresi başlıyor.İnş hepimizin honlune gore olur netten arastryorum kan testi kesn sonuc verir yazıyo her yerde cok kararsızım dedgn gbi negatfi duyup uzulmektense beklmek en iisi sanırm
Her yerde farklı yzıo 21. Ve 24.gunde kan testi yaptırılabliomş hayrlısı artk rabbm buyuktr inş olur yum isteyenlernEn azından bir kaç gün daha bekle 9 gün çok erken üzülünce de adet gecikio bu sefer onun stresi başlıyor.
Benim adetlerde genelde duzensiz bi aralık ocak duzgundu bu ay korkuyorum o yuzden sabırsızlanıyorum hiç çıkma olasılıgı olmaz mı ki kan testnde?Canim doktor icin erken. Reglini 3 4 gun gecsin bence en garantisi.
Sancım vardı geldim acile iğne yapmadan bi bakalım dedi cıkablr dedi umudm yok benmde ztnÇıkabilir ama cikmama ihtimali cok yuksek. Varsa da gebelik bosuna uzulursun. Bence azicik daha bekleyin
Sancım vardı geldim acile iğne yapmadan bi bakalım dedi cıkablr dedi umudm yok benmde ztn
1.20 cktı nasip değilmiş bu ay da tskler cevaplarınız için.Belli olmaz canım benim adete 5 gün kala idrar da belli olmuştu ertesi gün beta baktırdım 97 idi yani adete 4 gün kala şüpheli ilişkiden 1 hafta geçtiyse çıkar kısaca
1.20 cktı nasip değilmiş bu ay da tskler cevaplarınız için.
27snde olmam lazm ama duzensiz belli olmaz. Cok kasık agrm var sag tarafım bıcak saplanır gbi oluyo. Adetimi beklicem artk nasip.Canim regline 1 hafta var degilmi. Yükselebilir. Reglin gecsin 2 3 gun. Test yaptir tekrar. Erken çıkmamis olabilir
Evet bence de biraz daha bekle. Olursan adet sorun yok olmazsan doktor yolu gozukur27snde olmam lazm ama duzensiz belli olmaz. Cok kasık agrm var sag tarafım bıcak saplanır gbi oluyo. Adetimi beklicem artk nasip.
Aynen nasip artık sizin var mı bebişEvet bence de biraz daha bekle. Olursan adet sorun yok olmazsan doktor yolu gozukur