Gebeliğe Hazırlık Adetten hemen sonra akıntı, kasık ağrısı- erken yumurtlama belirtisi midir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzvaka32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
1.298
1.029
133
32
Hanımlar merhaba forumda bazı arkadaşlara danıştım bu konuyu, topluca size de sorayım dedim emin olmak adına,
Ben 3 eylülde regl oldum, 11 eylülde bitti tamamen, ve 13 eylülde beyaz ve şeffaf akıntı gördüm, karın ve kasık ağrısı yaşadım ateşim 37.1 e çıktı, bende bunlara bakarak ovülasyon olduğunu, düşündüm çatlama yaşayıp yaşamadığımı bilemiyorum, elimde o an test yoktu,daha sonra ovülasyon testi aldım anlamak adına silik çıktı ,burada da paylaştım ama ben testi 15 eylülde yapabildim ancak, yani pik falan göremedim çatlama olduysa da belli değil,adet sonrası akıntı olur mu böyle bende normalde olmazda akıntı günlük hayatımda, hsg çekildim ona bağladım bide inofolic combi içiyorum onunda faydası var galiba ve uzun zaman sonra normal zamanında adet oldum,velhasıl hala test yapıyorum ve hep aynı koyulukta bence, hiç akıntım yok,ğöğüs ağrım geçti, karın ağrım garip belli belirsiz, ateşim normal ben erken yumurtlama yaşamış olduğumdan şüpheliyim ama pko görünümü olduğu için emin olamıyorum, bu durumda üzerinden 6 gün geçti tek gün değerlendirebildim,kocamda sperm azlığı da varmış, ümitlenmeli miyim bilmiyorum, çok uzadı netice olarak şöyle erken yumurtlama adına sizce ne düşünmeliyim,devam etmeli miyim ovülasyona kafamı karıştırıyor hep aynı, testleri internetten aldığım için emin olamıyorum eczane de 2 tanesi 24 tl olan şey internette , 30 tanesi 52 tl hemde yanında gebelik vs var, bu farklı bir konu gibi oluyor ama güvenilirlik açısında emin olamadım,

Canım birgebeningünlüğü instagram sayfası var ebru hanım ovulasyon testi satıyor hem de ücretsiz takibini yapıyor 30 tanesi 60 TL mi 70 TL mi tam hatırlamıyorum ben kullandım aynı zamanda da doktora gittim pik olduğu zaman ultrasonda da yumurtlama var diyordu doktorum gübivenilir deneyebilirsin ayrıca erken yumurtlamış olabilirsin çok normal benimde adetim 5 gün sürer 8. Gün yumurtlama olduğu aylar oluyor

Hmm yok canım ben ona güvenmiyorum artık pik olan arkadaşıma pik değil dedi, kızda atlamış gününü doktora gitti yumurtlama olmuş dedi, eskiden iyidi onun testleri artık çok iyi değil, ben marka vermedim labaquick aldım artık bilmiyorum neydi o yaşadığım, kendi bedenimi anlayamaz oldum,

Vücudunu çok dinleme canım eğer hamileysen zaten adet günü belli olur yoksa da gelecek ay çalışmalara devam

Anlattıklarının aynısını bende yaşadım 9 ve 10.günü pik oldu. Normal yumurtlama dönemi dediğim zamanda ise negatif oldu. Ne yaptım acaba bunu öğrenmenin tek yolu var oda 21. Gün progesteron testi.

Anlattıklarının aynısını bende yaşadım 9 ve 10.günü pik oldu. Normal yumurtlama dönemi dediğim zamanda ise negatif oldu. Ne yaptım acaba bunu öğrenmenin tek yolu var oda 21. Gün progesteron testi.
Hadi ya bunu bilmiyordum sağol söylediğin iyi oldu, ama bu kadar olayın içine girmek istemiyorum daha çok üzülürüm sanki çünkü benim normal yolla hamile kalmam düşükmüş öyle demiş doktor eşime, kendi kadın doğum doktorum da biraz garip gidip istesem der ki gerek yok şu aşamada hep öyle söylüyor biraz fakrlı birisi bana hiç korunma demişti ilk gittiğim zaman , doktor bunu söylemez normalde mahalleden arkadaş gibi sohbet ediyoruz olur olur kafana takma diyor bana hep

Psikolojik destekte çok önemli. Ama evet takmamamız gerekiyor. Üç düşük yaşadığım dönemlerde çok takardım ama artık takmıyorum. Kendimi dinlerim ama bunu abartmam yani. Hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…