- 8 Kasım 2016
- 14
- 8
- 39
- Konu Sahibi Meryemceeeee
Bayanlar merhaba bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ben toplamda 6 kez hamilelik geçirdim. Dış gebelik kürtaj düşük ne aklınıza gelirse hepsini yaşadım. Bir tane sağlıklı bir kızım var kızımdan sonra dört kez daha hamilelik yaşadım olumsuz sonuçlandı. Hepsini anlatmaya kalksam burası almaz sanırım. Şimdi olmam gereken adet günümden bir gün önce adetim başladı olması gerektiği kadar oldu ve bitti. Adetten sonra hamilelik belirtisi yaşadım ( göğüslerime süt inerken sızlayan bir sızı) adetimden iki gün sonra test yaptım pozitif çıktı. Hep olumsuz şeyler yaşadığımdan dolayı beklemek istedim bir hafta sonra kan testi yaptırırım diye. İki gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum damla şeklinde bugün tamamen kesildi. Sizce bu ne olabilir başına böyle bir şey gelen var mı? Bununla ilgili tüm formları okudum ama benimkine benzer bir şey bulamadığım için tekrar açtım konuyu umarım aynı şeyleri yaşayan ve beni aydınlatacak bir üyemiz çıkar. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin şimdiden teşekkür ederim