Adetten bir gun once ovulasyon testi

besterprlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
11
3
1
25
Adetime bir gün var bu ay ovulasyon testi yaptım ama hiç pozitif görmedim bugün ise yaptığım test çift çizgi çıktı adete bir gün kala yumurtlama olabilir mi?

Eklentiler

• 20230921_090122.webp
    20230921_090122.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 479
Adetime bir gün var bu ay ovulasyon testi yaptım ama hiç pozitif görmedim bugün ise yaptığım test çift çizgi çıktı adete bir gün kala yumurtlama olabilir mi?
Merhaba, Lh seviyeniz yükselmiş olabilir, bundan ötürü adete 1 gün kala çift çizgi çıkmış olabilir. Yani hamile olabilirsiniz. HCG testi yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 3318130 Merhabalar. Adetimin 1. Günü ovülasyon testim böyle çıktı. Gebelik olabilir mi sizce?
Ovülasyon testi yerine gebelik testi yaparsanız veya kan verirseniz öğrenebilirsiniz. Ovülasyon testi lh hormonunu tespit ederken, gebelik testleri beta hcg hormonunu tespit eder. Yani alakaları yok aslında.

Hergün yaptınız mı yoksa aralıklarla mı yapmıştınız? Çünkü tam pik olarak gözükmüyor, pik zamanını kaçırmış olabilir misiniz?

Hergün yaptınız mı yoksa aralıklarla mı yapmıştınız? Çünkü tam pik olarak gözükmüyor, pik zamanını kaçırmış olabilir misiniz?
Hergun yaptım reglim 6 gün gecikti sonrasında ise 8 gün damla damla bir kanamam oldu bazen siyaha yakın renk aldı ilk kez böyle bir durum yaşadım normalde 4 gün regli olurum şuan da reglime 15 gün var ve yapışkan pembe bir akintim var

Back
X