Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Adetten 7 gün önce Predictor test pozitif???
- Konu Sahibi Ha_haa
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu markayla hatalı sonuç alanları duymuştum dediğiniz gibi daha erken bence adetinize yakın başka bir kaset testle tekrar deneyin inşallah vardırEki Görüntüle 3270098 Hanımlar merhaba.Adetime daha 7 gün var pozitif çıktı,erken test için bile fazla erken değil mi?Bugün pazartesi,3 gün önce (cuma günü) kan testi 0,151 çıktı.Predictor test hatalı olabilir mi?Güvenilir bir marka diye biliyorum ama…
Çok teşekkür ederimBu markayla hatalı sonuç alanları duymuştum dediğiniz gibi daha erken bence adetinize yakın başka bir kaset testle tekrar deneyin inşallah vardır
Rica ederimmmÇok teşekkür ederim
Cumartesi günü karnım özellikle rahim bölgem ağrımaya başladı,pazar çok daha arttı.Dedim adet olacağım,sonra fark ettim ki daha 7 gün varmışBu markayla hatalı sonuç alanları duymuştum dediğiniz gibi daha erken bence adetinize yakın başka bir kaset testle tekrar deneyin inşallah vardır
- 30 Kasım 2017
- 8.694
- 1
- 4.357
- 173
Çok teşekkür ederim.Hafif siliklik olsa da güne göre baya belirgin sanıyorumCanım selam gayet pozitif duruyor ben bu test hakkında hiç kötü bişey duymadım çok kadın bundan alıp yapıyor inşallah doğrudur tekrar kan verme şansın var adeti bekleyip ver yada adete kadar test yap başka bitaneyle
Gebe kalmak mı istiyorsun bu arada??Yumurtlama gününü biliyor musun canım benim de karnım cumartesi adet ağrısı oldu bende o gün test yaptım negatif çıktı ama ağrım da geçti adetime 4 gün kaldı sen bana biraz umut oldun
- 30 Kasım 2017
- 8.694
- 1
- 4.357
- 173
Teste devam ediyormusun veya kan verdin mi? herşeyin hayırlısıÇok teşekkür ederim.Hafif siliklik olsa da güne göre baya belirgin sanıyorum
Evet canım istyorumGebe kalmak mı istiyorsun bu arada??
Evet canım istyorum
9 Haziran bir önceki adetin başlangıcı 15 haziranda bitti 16 haziranda NATAVİTAS diye bir destek gıdaya başladım 10 Temmuz pozitifi gördüm.Bu destek hapı alanların çoğu ilk kutuda gebe kalıyor ben de kaldım inşallah sana da öneririm.Yanlış anlama sakın ürünü kullandım faydayı gördüm diye öneriyorum reklam amaçlı değil kesinlikleEvet canım istyorum
Senin adet döngün baya uzun o zaman canım dimi9 Haziran bir önceki adetin başlangıcı 15 haziranda bitti 16 haziranda NATAVİTAS diye bir destek gıdaya başladım 10 Temmuz pozitifi gördüm.Bu destek hapı alanların çoğu ilk kutuda gebe kalıyor ben de kaldım inşallah sana da öneririm.Yanlış anlama sakın ürünü kullandım faydayı gördüm diye öneriyorum reklam amaçlı değil kesinlikle
Testi sabah yaptım.Dediğim gibi cuma günü (3 gün önce) kan testi 0.151 çıktı.Çarşamba günü (5 gün önce) <0.1 çıkmıştı.Doktorum 7 gün önce ultrasonda rahim kalınlaşmış gebelik olduğunu düşünüyorum demişti.Kan testi için kararsızım eşim 100 lü değer görmeden emin olmayalım hemen sevinmeyelim dedi çünküTeste devam ediyormusun veya kan verdin mi? herşeyin hayırlısı
37 günde bir oluyor canım.Ama ben çok sıkıntı çektim 2 yıldan fazla hiç adet olmadım.Sonra duphaston ile düzene girmeye başladı evlendikten sonra 37 günde bir oluyor 6 aydır yaniSenin adet döngün baya uzun o zaman canım dimi
- 30 Kasım 2017
- 8.694
- 1
- 4.357
- 173
Anladım canım eğer olurda yine verirsen gerçi söylemiştir buradaki arkadaşlarda ama 5 ve üstü gebelik oluyor zaten hayırlısı olsunTesti sabah yaptım.Dediğim gibi cuma günü (3 gün önce) kan testi 0.151 çıktı.Çarşamba günü (5 gün önce) <0.1 çıkmıştı.Doktorum 7 gün önce ultrasonda rahim kalınlaşmış gebelik olduğunu düşünüyorum demişti.Kan testi için kararsızım eşim 100 lü değer görmeden emin olmayalım hemen sevinmeyelim dedi çünkü
İnşallah canım benimAnladım canım eğer olurda yine verirsen gerçi söylemiştir buradaki arkadaşlarda ama 5 ve üstü gebelik oluyor zaten hayırlısı olsun
- 30 Kasım 2017
- 8.694
- 1
- 4.357
- 173
Varmı canım testte hala koyulukİnşallah canım benim
Kan verdim sabah hcg 39.96 çıktıVarmı canım testte hala koyuluk