• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten 7 gün önce Predictor test pozitif???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ha_haa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
41
53
8
26
IMG_1084.png
Hanımlar merhaba.Adetime daha 7 gün var pozitif çıktı,erken test için bile fazla erken değil mi?Bugün pazartesi,3 gün önce (cuma günü) kan testi 0,151 çıktı.Predictor test hatalı olabilir mi?Güvenilir bir marka diye biliyorum ama…

Eki Görüntüle 3270098 Hanımlar merhaba.Adetime daha 7 gün var pozitif çıktı,erken test için bile fazla erken değil mi?Bugün pazartesi,3 gün önce (cuma günü) kan testi 0,151 çıktı.Predictor test hatalı olabilir mi?Güvenilir bir marka diye biliyorum ama…
Bu markayla hatalı sonuç alanları duymuştum dediğiniz gibi daha erken bence adetinize yakın başka bir kaset testle tekrar deneyin inşallah vardır🌸

Bu markayla hatalı sonuç alanları duymuştum dediğiniz gibi daha erken bence adetinize yakın başka bir kaset testle tekrar deneyin inşallah vardır🌸
Cumartesi günü karnım özellikle rahim bölgem ağrımaya başladı,pazar çok daha arttı.Dedim adet olacağım,sonra fark ettim ki daha 7 gün varmış 😅

Ben bu testin yanılttığını hiç duymadım hatta en iyisi olabilir. Belki o günden sonra değerleriniz arttı ya da erken yumurtladınız bence tekrar test yapın 😍

Yumurtlama gününü biliyor musun canım benim de karnım cumartesi adet ağrısı oldu bende o gün test yaptım negatif çıktı ama ağrım da geçti adetime 4 gün kaldı sen bana biraz umut oldun 😅

Canım selam gayet pozitif duruyor ben bu test hakkında hiç kötü bişey duymadım çok kadın bundan alıp yapıyor inşallah doğrudur tekrar kan verme şansın var adeti bekleyip ver yada adete kadar test yap başka bitaneyle

Canım selam gayet pozitif duruyor ben bu test hakkında hiç kötü bişey duymadım çok kadın bundan alıp yapıyor inşallah doğrudur tekrar kan verme şansın var adeti bekleyip ver yada adete kadar test yap başka bitaneyle
Çok teşekkür ederim.Hafif siliklik olsa da güne göre baya belirgin sanıyorum 😇

Evet canım istyorum
Evet canım istyorum
9 Haziran bir önceki adetin başlangıcı 15 haziranda bitti 16 haziranda NATAVİTAS diye bir destek gıdaya başladım 10 Temmuz pozitifi gördüm.Bu destek hapı alanların çoğu ilk kutuda gebe kalıyor ben de kaldım inşallah sana da öneririm.Yanlış anlama sakın ürünü kullandım faydayı gördüm diye öneriyorum reklam amaçlı değil kesinlikle

9 Haziran bir önceki adetin başlangıcı 15 haziranda bitti 16 haziranda NATAVİTAS diye bir destek gıdaya başladım 10 Temmuz pozitifi gördüm.Bu destek hapı alanların çoğu ilk kutuda gebe kalıyor ben de kaldım inşallah sana da öneririm.Yanlış anlama sakın ürünü kullandım faydayı gördüm diye öneriyorum reklam amaçlı değil kesinlikle
Senin adet döngün baya uzun o zaman canım dimi

Teste devam ediyormusun veya kan verdin mi?☺️ herşeyin hayırlısı 🙏🏼
Testi sabah yaptım.Dediğim gibi cuma günü (3 gün önce) kan testi 0.151 çıktı.Çarşamba günü (5 gün önce) <0.1 çıkmıştı.Doktorum 7 gün önce ultrasonda rahim kalınlaşmış gebelik olduğunu düşünüyorum demişti.Kan testi için kararsızım eşim 100 lü değer görmeden emin olmayalım hemen sevinmeyelim dedi çünkü

Testi sabah yaptım.Dediğim gibi cuma günü (3 gün önce) kan testi 0.151 çıktı.Çarşamba günü (5 gün önce) <0.1 çıkmıştı.Doktorum 7 gün önce ultrasonda rahim kalınlaşmış gebelik olduğunu düşünüyorum demişti.Kan testi için kararsızım eşim 100 lü değer görmeden emin olmayalım hemen sevinmeyelim dedi çünkü
Anladım canım eğer olurda yine verirsen gerçi söylemiştir buradaki arkadaşlarda ama 5 ve üstü gebelik oluyor zaten 🥰 hayırlısı olsun

Back